Cheemore automata állatetető

Kód: M1688
23 883 Ft
Raktáron, kiszállítás 24 órán belül (>5 db)
Várható kézbesítés:
6.12.2023
Szállítási lehetőségek

Részletes információ

Termék részletes leírása

Cheemore M1688 automata ételadagoló

A Cheemore M1688 automata ételadagoló gondoskodik arról, hogy kedvence folyamatosan hozzáférjen az élelemhez. A terméket 5 literes térfogat jellemzi, így nem kell túl gyakran önteni az etetőanyagot, a kezelőpanel pedig lehetővé teszi az adagoló működésének igény szerinti beállítását. A készülék beépített hangszóróval is rendelkezik, tápellátása pedig 2 féle.

Egyszerű és kényelmes vezérlés

Az adagoló vezérlése nem okoz problémát. A Cheemore M1688 adagoló több gombbal van felszerelve, amelyekkel be-/kikapcsolhatja a készüléket, illetve kedvence igényei szerint beállíthatja az étkezések számát (1-6). Azt is beállíthatja, hogy mikor és mikor kerüljön ki a takarmány. Eközben például leolvashatja a kijelzőről, hogy mely gombok vannak lezárva, és egy piros jelző figyelmeztet, ha az akkumulátor töltöttsége alacsony.

Beépített hangszóró

Most már akkor is hívhatja kedvencét enni, ha nincs otthon. Az automatikus takarmányadagoló beépített hangszóróval rendelkezik, és lehetővé teszi rövid hangüzenetek rögzítését, amelyek egy pillanattal a beállított étkezési idő előtt kapcsolnak be.

2 áramellátási mód

A Cheemore M1688 vezetékesen működik, csak csatlakoztassa az áramforráshoz. A csomagban egy 1,5 m-es USB kábelt talál. Ezen kívül az adagolóban van egy dedikált nyílás a C x3 alkáli elemek számára (nem tartozék), amelyek vészhelyzeti áramellátást biztosíthatnak átmeneti áramkimaradás esetén. Ideális megoldás, ha gyakran vagy több napig távol van otthonról.

Átgondolt tervezés

A Cheemore automata ételadagoló 5 literes ételtartállyal van felszerelve - így több napra elegendő étel van benne. A termék ABS és PC műanyagból, a tál pedig rozsdamentes acélból készült, így biztos lehet benne, hogy a készülék sokáig szolgál majd. Ezenkívül a hozzáadott szárítószer segít a takarmány hosszabb ideig frissen tartásában. Ezenkívül az M1688 macskák és kutyák számára egyaránt jól használható.

A csomag része

  • automatikus adagoló
  • tál és állvány
  • USB-kábel (1,5 m)
  • légszárító
  • kézikönyv
Gyártó Cheemore
Modell M1688
Kapacitás 5 l
Kijelző LED-ek
Anyag ABS, PC, rozsdamentes acél
Tápegység Hálózati adapter DC 5V (AC 100-240V) / 3x alkáli elem C (nem tartozék)
Méretek 29,1 x 21,5 x 36,4 cm
Súly 1,5 kg

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Adagolók, etetőtálak
Súly: 2.383 kg
Opció: univerzálny

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: