Forgatható alomlapát Cheerble

Kód: C0621
7 745 Ft
Kiárusítva
Várható kézbesítés:
20.10.2023
Szállítási lehetőségek

Részletes információ

Termék részletes leírása

Vidám forgó gombóc

Könnyítse meg az alomdoboz tisztítását. A Cheerble forgatható gombóc gondosan átgondolt kialakítással rendelkezik, amely lehetővé teszi a használt, összegyűlt alom hatékony szétválasztását és a szemetesbe dobását anélkül, hogy a padlóra ömlene. A két méretű hálós rács ideálissá teszi a terméket a legtöbb alomtípushoz. A kanalat nagy kapacitású és ergonomikus kialakítás jellemzi.

Könnyű tisztítás

A lapátot gondosan átgondolt félig zárt kialakítása jellemzi, amely nemcsak megkönnyíti a tisztítást, hanem korlátozza a por terjedését is. Egyszerűen válassza le az összegyűlt almot a tiszta alomtól, majd fordítsa meg a lapátot, és dobja ki a hulladékot a szemetesbe. Nem kell többé aggódnia a földre hulló hulladék miatt – mondjon búcsút a rendetlenségnek! Sőt, a Cheerble lapátot nagy kapacitása jellemzi, így jelentősen csökkenthető a tisztítási idő.

Alkalmas különböző típusú alomhoz

A gombóc ideális a csomós alom elkülönítésére a még használható alomtól – az utóbbi egyszerűen visszaesik az alomdobozba. Ezzel elkerülhető, hogy a használt alommal együtt nagy mennyiségű tiszta alom is kidobjon. Mi több, a Cheerble lapát két hálóméretű rácsot tartalmaz. Ez azt jelenti, hogy tökéletes a különböző típusú alomhoz.

Ergonomikus kialakítás

Gondosan átgondolt kialakításának köszönhetően a Cheerble lapát egyszerűvé és kényelmessé teszi a takarítást. A hosszú nyél jól illeszkedik a kézbe, a kemény, tömör él pedig megkönnyíti az alom kikanalazását. A gombóchoz egy kis szilikon nyél is tartozik. Ha nem használja, egyszerűen felakaszthatja a kívánt helyre. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy tárolja, és helyet takarítson meg lakásában!

Leírás

Márka Egészségére
Modell C0621
Anyag ABS, PC, szilikon
Méretek 319x118x85 mm
Súly 132g

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Adagolók, etetőtálak
Súly: 0.728 kg
Opció: univerzálny

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: