Intelligens 2-kamrás takarmányadagoló PetWant F7

Kód: F7
10 858 Ft
Kiárusítva
Várható kézbesítés:
20.10.2023
Szállítási lehetőségek

Részletes információ

Termék részletes leírása

Intelligens 2-kamrás takarmányadagoló PetWant F7

Adjon friss eleséget kedvencének akkor is, ha nincs otthon. A PetWant F7 intelligens takarmányadagoló lehetővé teszi száraz és félnedves takarmány adagolását, a jégzacskó pedig hosszú ideig frissen tartja a takarmányt. A beépített időzítő lehetővé teszi az etetési idők 48 órás ütemezését - csak állítsa be az intervallumot, és az adagoló fedele az idő letelte után kinyílik.

Tervezze meg kedvence vacsoráját

A visszazárható fedél, a jégcsomag és a beépített időzítő azt jelenti, hogy előre megtervezheti macskája ízletes ételeit. Csak töltse fel a rekeszeket, mielőtt elhagyja a házat, és állítsa be az időt, és az adagoló a tervezett időpontban szállítja ki a takarmányt. Így biztosíthatja macskája rendszeres etetését, és a felszolgált étel mindig friss és vonzó lesz kedvence számára.

Két rekesz a kiegyensúlyozott étrendért

A PetWant F7 takarmányadagoló két külön rekesszel van felszerelve, amelyek mindegyike 150 g-os. A tartályok száraz és félszáraz élelmiszerek tárolására alkalmasak, ami lehetővé teszi a kiegyensúlyozott étrend fenntartását. A lezárható fedők biztosítják, hogy kedvence tápláléka ne száradjon ki, és ne száradjon ki. Minden rekesz lehetővé teszi az étel független időzítését.

Egyszerű kezelés és könnyű tisztítás

A takarmánytartályok gyorsan és egyszerűen kivehetők az adagolóból, és folyó víz alatt megtisztíthatók. Mosogatógépben is gond nélkül elmoshatja őket, ami kényelmessé teszi az adagoló használatát és megkönnyíti a mindennapokat. A PetWant F7 macskatulajdonosoknak, valamint kis- és közepes méretű kutyáknak is megfelel. Az adagoló AA elemmel van felszerelve, amely körülbelül 6 hónapos működést tesz lehetővé. Az akkumulátor nem része a készletnek.

Márka PetWant
Cím PetWant F7 intelligens 2-kamrás állateledel-adagoló
Modell F7
Üzemhőmérséklet 0-50°C
Tápegység AA elem x1
Üzemelési idő körülbelül 6 hónap
Egy kamra kapacitása 150 g
Méretek 284 x 73 x 242 mm
Anyag ABS

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Adagolók, etetőtálak
Súly: 1.148 kg
Opció: univerzálny

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: