Intelligens adagoló Petoneer Nutri Vision Mini

Kód: PN-110024-01
47 045 Ft
Raktáron, kiszállítás 24 órán belül (>5 db)
Várható kézbesítés:
6.12.2023
Szállítási lehetőségek

Részletes információ

Termék részletes leírása

Intelligens adagoló Petoneer Nutri Vision Mini

A Petoneer Nutri Vision Mini intelligens etető egy praktikus eszköz, amely biztosítja, hogy kedvence mindig ízletes és friss táplálékhoz jusson. A beépített kamera valós idejű képet ad 720p felbontásban, ami azt jelenti, hogy kedvencét bármikor láthatja. Miután párosította a készüléket az alkalmazással, többek között lehetőséget kap az etetési ütemtervek megtervezésére. Az adagoló űrtartalma 2,6 liter, így nem kell túl gyakran utántölteni.

Ne veszítse el a kapcsolatot kedvencével, és mindig tartsa felügyelet alatt

A Nutri Vision Mini HD videót és 130°-os látómezőt biztosító kamerával rendelkezik. Ez áttekintést ad arról, hogy kedvence mennyi táplálékot eszik, és lehetővé teszi kedvence etetési ütemezésének további módosítását. A készülék támogatja a kétirányú hangzást is. Tehát ha távol vagy otthonról, hiányzik kedvenced, vagy attól tartasz, hogy magányosnak érzi magát, mindig nem csak láthatod, de mondhatsz is neki valamit! A Nutri Vision Mini készülékkel fényképeket és rövid videókat is rögzíthet – így minden értékes pillanatot könnyedén megörökíthet.

Kedvence megfelelő táplálásához

Ügyeljen kedvence egészséges táplálkozási szokásaira. A háziállatok gyakran falánkak és hajlamosak a túlevésre, ami elkerülhetetlenül túlsúlyhoz és egészségügyi problémákhoz vezet. A Nutri Vision Minivel megelőzheted a hasonló problémákat! Egy speciális alkalmazás segítségével megtervezheti kedvence igényeihez optimálisan igazodó etetési ütemtervet, és biztos lehet benne, hogy kedvence nem lesz éhes vagy túlevett. Az alkalmazás lehetővé teszi a készülék távoli vezérlését is – egyetlen kattintással adhatsz kedvencednek egy adag ételt!

Ne felejtse el hozzáadni a takarmányt

A Nutri Vision Mini készülék űrtartalma 2,6 liter. Ez elegendő ahhoz, hogy 10-15 napig etesse macskáját vagy kis kutyáját. Így könnyen elmehet egy rövid utazásra, hosszabb ideig maradhat a munkahelyén vagy egy egész éjszakás buliba megy – kedvencét nem fenyegeti az éhség veszélye. Nem kell attól sem tartania, hogy elfelejti feltölteni az adagolót. A készülék intelligens érzékelőkkel van felszerelve, amelyek érzékelik a maradék takarmánymennyiséget – ha nincs elegendő takarmány, a piros LED világít. Az alkalmazásban értesítést is fog látni.

Nem fog blokkolni

Attól tart, hogy az ételdarabkák blokkolhatják a készüléket? Nem kell! Úgy tervezték, hogy minimalizálja a hasonló problémák kockázatát. Az erőteljes motor és járókerék kialakítás hatékonyan megakadályozza ezeket. És még akkor is, ha a különösen kellemetlen ételdarabok átmenetileg blokkolják az adagolót, azonnal kap egy megfelelő értesítést az alkalmazásban. Azonnal reagálhat a problémára – kedvence mindig időben megkapja a táplálékát!

Vészáram-lehetőség – készüljön fel minden helyzetre

Az adagoló tápellátása USB-n keresztül történik. Lehetőség van 4 db LR14 elem behelyezésére is, amelyek áramkimaradás esetén vészáramforrásként szolgálnak. Többé nem kell attól tartanod, hogy kedvenced nem kap enni egy előre nem látható probléma miatt. A Nutri Vision Mini semmilyen helyzetben nem hagy cserben! Megjegyzés: az elemeket a csomag nem tartalmazza – kérjük, külön vásárolja meg.

Könnyen tisztítható és biztonságos a háziállatok egészsége szempontjából

Még a készülék tisztításával kapcsolatos problémák miatt sem kell aggódnia. Moduláris felépítésének köszönhetően könnyen szétszedhető, tisztítható és újra összeszerelhető. Minden alkatrész tökéletesen illeszkedik egymáshoz, és biztonságosan a helyükön van – még hosszú használat után sem lazulnak el. Ezenkívül a tál és az ételtartó kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek nemcsak tartósak és könnyen tisztíthatók, hanem élelmiszer-minőségűek és biztonságosak is a háziállatok számára.

Mindig friss takarmány

Az etetőben tárolt takarmány sokáig friss marad. A kiváló minőségű 360°-os szilikon tömítés hatékonyan blokkolja a levegő áramlását, így védi a betáplálást az oxidációtól. Ezenkívül a készülék speciális szárítóval van felszerelve, amely elvezeti a nedvességet, és így megakadályozza az élelmiszerek megromlását. Így nem kell aggódnia semmi miatt – kedvence mindig kap egy adag friss és egészséges táplálékot.

További előnyök – még nagyobb kényelem

De a Nutri Vision Mini előnyei ezzel még nem értek véget! A készülék tervezésénél a legapróbb részletekre is odafigyeltek, hogy Ön és kedvence kényelmét biztosítsák. Az adagoló fedele zárható. Így kedvence nem fogja véletlenül kinyitni és ellopni a felesleges élelmet. A Nutri Vision Mini adagoló alján csúszásgátló párnák is találhatók. Ezek biztosítják a készülék szükséges stabilitását, és biztosítják, hogy ne mozduljon el. Így kedvence kényelmesen elfogyaszthatja ételét!

Csomagban

  • Etető
  • Tál
  • USB-C kábel (1,2 m)
  • Szárítógép
Márka Petoneer
Cím Nutri Vision mini etető
Modell FDW050
Bejárat DC 5V 2A
Kapacitás 2,6 l
Kommunikáció Wi-Fi
Reach 30 m-ig
Méretek 191x191x315 mm
Súly Körülbelül 1,55 kg
Anyag ABS
Célja Macskák és kistestű kutyák

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Adagolók, etetőtálak
Súly: 3.124 kg
Opció: univerzálny

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: