Petoneer Nutri intelligens takarmányadagoló

Kód: PN-110008-03
40 826 Ft
Raktáron, kiszállítás 24 órán belül (>5 db)
Várható kézbesítés:
4.10.2023
Szállítási lehetőségek

Részletes információ

Termék részletes leírása

Petoneer Nutri takarmányadagoló

Táplálja kutyáját vagy macskáját, és gondoskodjon az egészséges táplálkozási szokásokról. A 3,7 literes űrtartalomnak köszönhetően kedvence mindig időben megkapja a megfelelő adag táplálékot. A készülék egy alkalmazással vezérelhető. Az alacsony takarmányozási figyelmeztetéseknek köszönhetően soha nem felejti el feltölteni kedvence takarmányát. A rejtett Power Bank nyílás lehetővé teszi, hogy a készülék hosszú ideig működjön anélkül, hogy állandó áramforráshoz csatlakozna.

Intelligens etetés

Az erre kialakított speciális alkalmazás lehetővé teszi az etetési idő, valamint az adagok számának programozását. Így könnyedén gondoskodhat kedvence egészséges étkezési szokásairól – megelőzheti a túlevést, és gondoskodhat arról, hogy ne legyen éhes. Állítsa össze kedvence számára a megfelelő etetési ütemtervet, és néhány kattintással győződjön meg róla, hogy se túlsúlyos, se alulsúlyos!

Teljes felügyelet

Mostantól láthatja kedvence etetési előzményeit. Táplálkozzon kiegyensúlyozott étrenddel, és kapjon értesítést az alkalmazástól, ha kutyája vagy macskája megeszi az adagját. És természetesen, ha megfelelőnek látja, etetheti kedvencét a szokásos etetési időn kívül is. Aggódik amiatt, hogy elfelejti újratölteni kedvence eledelét? Nem kell! A telefonjára küldött speciális értesítések emlékeztetik Önt.

Hangvezérlés Alexa segítségével

További távvezérlő lehetőségeket keres adagolójához? A Petoneer Nutri ideális lesz az Ön számára. Az eszköz kompatibilis az Amazon Alexa asszisztenssel, így hangutasításokkal vezérelhető. Most már etetheti kedvenceit, ha mond egy egyszerű mondatot, például "kérje meg Petoneert, hogy adjon 1 adag táplálékot a kutyámnak Nutrival". Az életnek könnyűnek kell lennie – szőrös kedvence is megérdemli!

Intelligens kialakítás

A két beépített intelligens szenzornak köszönhetően a Nutri készülék hatékonyan tud tájékoztatást adni arról, hogy mennyi takarmány van még hátra és hiányzik-e. Nincs kéznél okostelefonja, hogy értesítést kapjon a hírfolyam kimerüléséről? Ne aggódj! A LED-es jelzőfények azt is jelzik, hogy mikor kell feltölteni a készletet. Ugyanakkor a tartályt úgy alakították ki, hogy az apró ételszemcsék ne akadjanak bele. A csökkentés és az alacsony fordulatszám azt is biztosítja, hogy mindig a megfelelő energia álljon rendelkezésre az etetéshez. A forgórész forgásának megfordítása ideális eltömődés esetén.

Etetés gombnyomással

Telefon nélkül is kényelmesen etetheti kedvencét. Csak nyomja meg a gombot a kézi adagolás használatához. Aggódik, hogy kedvence véletlenül megnyomja a gombot, és megeszik egy plusz adagot? Nem kell! Használja az alkalmazásban elérhető deaktiválási lehetőséget, és ne aggódjon többé.

Hatalmas kapacitás és könnyű tisztítás

Miután megtelt, a Nutri edényben elegendő táplálék fér el a kistestű kutyák és macskák etetéséhez több napig. Ezt az adagoló nagy kapacitása, 3,7 l teszi lehetővé. A kivehető tartály és az egyszerű kialakítás megkönnyíti a készülék tisztán tartását is. A szőrös család gondozása még soha nem volt ilyen egyszerű!

Hely a power banknak

Az egység hátulján található láthatatlan nyílás lehetővé teszi egy power bank behelyezését, amely áramkimaradás esetén tartalék akkumulátorként szolgálhat. Már nem korlátozódik a rendszeres hálózati áramellátásra – a Petoneer Nutri választási szabadságot és garanciát ad a megbízható működésre még áramkimaradás esetén is.

Kompatibilis a TUYA-val

A Petoneer Nutri takarmányadagoló a TUYA platformon működik. Ez azt jelenti, hogy kompatibilis más TuyaSmart rendszert használó termékekkel. A legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében a Petoneer a Tuya protokollra épül. Ez rendkívül intuitívvá, könnyen használhatóvá, ugyanakkor funkcionálissá teszi, és számos egyéb lehetőséget kínál.

Csomagban

  • Petoneer Nutri Feeder
  • USB tápkábel
  • USB töltő
  • Tál
Márka Petoneer
Modell FDW010
Méretek 230 x 246 x 352 mm
Súly 2 kg
Tápegység DC 5V/1A
Kapacitás 3,7 liter
Minimális rész Körülbelül 10 g
Kapcsolat Wi-Fi
Reach 30 m
Alkalmazás Petoneer

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Adagolók, etetőtálak
Súly: 4.524 kg
Opció: univerzálny

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: