PetWant F4 automata takarmányadagoló

Kód: F4
26 024 Ft
Raktáron, kiszállítás 24 órán belül (3 db)
Várható kézbesítés:
29.9.2023
Szállítási lehetőségek

Részletes információ

Termék részletes leírása

Automatikus etetés

Gondoskodjon kedvence megfelelő táplálásáról a PetWant F4-LCD automatikus etetőadagolóval. Az új technológiák segítik a háztartás minden tagjának, most már a háziállatoknak is az életét – egyszerűen állítsa be az eledel adagját napi 4 adagra és az adagok számát, hogy kedvence állandó és megfelelő táplálékhoz jusson.

Vezeték nélküli áramellátás

A Karma F4 - LCD adagolóval nem kell attól tartania, hogy elfogy. A tápegységen kívül lehetőséged van elemeket is behelyezni az adagolóba arra az esetre, ha távollétedben áramszünet lenne. Kedvence mindig hozzáférhet az élelemhez.

Az Ön kedvencére szabva

Az F4-LCD úgy lett kialakítva, hogy kedvence ketrecére vagy tartási területére szerelje fel. Állatod mindig tudni fogja, hol van a tápláléka. Az etetőtartály akár 2,3 liter szárazeledelt is tud tárolni különböző méretű háziállatok etetésére anélkül, hogy túletetésre lenne szükség.

Intuitív kijelző

A beépített LCD-kijelző nagyon egyszerűen használható – akár egy elektronikus óra. Könnyedén beállíthatja az adagok adagolását és az adagolás idejét.

Erős táplálás

Az F4-LCD motor nagy teljesítményének köszönhetően a takarmány mérete nem számít – az adagokat mindig rendszeresen és megszakítás nélkül adagoljuk. Nem kell attól tartania, hogy túletetni fogja kedvencét, vagy túl kicsi adagokat kap.

Végrehajtás: ABS+PP
Méretek 230x215x400 mm
Kapacitás 2,3 liter
Súly 1,35 kg
Meghatározás Száraz kaja
Tápegység 5 V 1 A

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Adagolók, etetőtálak
Súly: 2.152 kg
Opció: univerzálny

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: