Hogyan javítsuk a memóriát és a koncentrációs képességet?

DrProtect_logo_prezentacia_1_1gg

A foszfatidil-szerin (PS) egy foszfolipid, amely a mintegy 100 milliárd agysejtünk lényeges alkotóeleme. Az agyban és az agysejtek membránjában fordul elő.

Az egyik legkritikusabb tápanyag az agy optimális egészsége szempontjából. Az idegsejtek százmilliárdjai a testünk legaktívabb sejtjei, membránrendszereik elektromos jeleket továbítanak az agyban és a gerincvelőben trilliós utakon keresztül. Ezek az elektromos jelek folyamatos foszfatidil-szerin PS ellátást igényelnek. 

Melyek a PS hiány figyelmeztető jelei?

– tanulási képtelenség, memória zavar

– az ítélőképesség, a megismerés, a koncentráció és a figyelem zavara

– az öregedés a PS csökkenését okozza a sejtekben, ennek eredménye pedig a kognitív funkciók csökkenése (a kognitív funkciók teszik lehetővé a gondolkodást és a körülöttünk lévő világ megismerését, a tanulást, az emlékezést, az ítélőképességet, az érvelést, a koncentrációt és a beszédet).

Hol található a PS?

A PS elengedhetetlen az agyi idegsejtek normális működéséhez, valamint támogató szerepet tölt be az idegsejtek osztódásában és helyreállításában. Bár a testünk képes előállítani egy bizonyos mennyiségű PS-t, ez nem elegendő az optimális agyműködéshez, ezért szükséges azt pótolnunk. Mely élelmiszerek bővelkednek a Foszfatidil-szerinben? Az alábbi táblázat tartalmazza a PS mg/100g tartalmát.

Az alacsony omega 3 zsírsav bevitel akár egy harmaddal csökkentheti a PS értékét az agyban. Ha ön vegetariánus, akkor rendszeresen pótolnia kell a PS-t, mivel annak napi bevitele kevesebb lehet 50 mg-nál.

A kutatók úgy vélik, hogy a PS a jövőben az egyik kulcsfontosságú anyag lesz az időskori memóriavesztés megelőzésében.

Tegyen a megelőzés érdekében már ma – 100 mg-os napi adaggal jó memóriát és szellemi teljesítőképességet biztosít magának egészen idős korig.

A DR.PROTECT MEGAAGY termék akár 100 Mg foszfatidil-szerint tartalmaz 1 kapszulában, ami természetes szójababból készül extrakciós eljárással. 

DrProtect_logo_prezentacia_1_1nn

Jelentkezzen be, és vegyen tanácsot a Dr,Protect-tól és szerezd meg az 5% kedvezményt most!

#formular#

A termék jótékony hatásait értékelni fogják:

  • Azok a személyek, akiknek támogatásra van szükségük a megfelelő lelki és szellemi teljesítmény eléréséhez (stressz, terhelés, igényes munkatempó),
  • Az idősek, a kognitív funkciók fenntartása és a memória támogatása érdekében (a kognitív funkciók teszik lehetővé a gondolkodást és a körülöttünk lévő világ megismerését, a tanulást, az emlékezést, az ítélőképességet, az érvelést, a koncentrációt és a beszédet),
  • Mindazok, akik szeretnék megőrizni a jó memóriát és szellemi teljesítményt egészen idős korig,
  • A vizsgákra készülő hallgatók, mivel növeli a kognitív funkciókat a feladatok megoldásában,
  • Mentális terhelésnek kitett személyek, menedzserek – hozzájárul a stresszkezeléshez,
  • Tanárok – segíti a koncentrációt és a mentális teljesítményt stressz és mentális terhelés esetén,
  • Feledékenységgel, memória zavarokkal és memória kieséssel küzdő idősek, akik képtelenek a figyelem és az emlékezet fenntartására,
  • Minden olyan Személy, aki hosszabban szeretné megőrizni a szellemi frissességét.

A Dr.Protect Megaagy kapszulákat ajánljuk mindazoknak,akik idős korukig meg akarják őrizni a jó memóriát és mentális teljesítőképességet, valamint a szellemi munkát végzőknek, diákoknak és főleg a feledékenységgel, memória zavarokkal, memória vesztéssel, valamint a figyelem és az emlékezet fenntartásával küzdő idősek számára.

DrProtect_logo_prezentacia_1_1ff