Hogyan tisztítsuk meg a májunkat Máriatövissel? Ez a csodanövény mindenkinek segít

DrProtect_logo_prezentacia_1_1gg

A problémás bőr, mint jelzés, hogy a májával nincs minden rendben.

A bőr a máj állapotának fő mutatója. Ha az arcán vagy a testén pattanásokat, ekcémát, pikkelysömört, szárazságot vagy viszketés, égést tapasztal, akkor a májának segítségre van szüksége.

A máj védelmének, így a bőr problémák megoldásának is a legkiválóbb segítője a Máriatövis.

A bőr a legnagyobb szerv, amely az egész testet befedi és számos funkciót rejt magában. A legfontosabb a védelmi funkciója - pajzsként működik, amely megvédi a test belső szerveit a külső környezet hatásaitól. Manapság azonban számos toxin (mosószerek, kozmetikumok, ruházat) ezen a szerven keresztül jut be a testünkbe, ami nagy terhet jelent a szervezet számára. 

Ugyanakkor a mai étrend, amelyet naponta fogyasztunk, sokkal nagyobb terhet jelent. Tele van adalékokkal, szintetikus és mesterséges anyagokkal, amelyek nagyobb mennyiségben mérgezőek lehetnek a szervezet számára. Ezért nem csak az alkohol, a cigaretta és a drogok tekinthetők méregnek, amelyek felelősek a májsejtek pusztulásáért.

MÁRIATÖVIS – a MÉREGTELENÍTÉS SZAKÉRTŐJE

A környezet szervezetünkre gyakorolt káros hatásait Máriatövissel enyhíthetjük, amely erős antioxidáns hatással bír és tökéletesen tisztítja és regenerálja a májat. A Máriatövis hatóanyaga a szilimarin, amely képes megújítani a májsejteket és egyúttal helyreállítani a károsodott sejtek aktivitását. Használatával lehetőséget kapunk a méregtelenítési folyamatok akár 50%-os növelésére.

A hidegen sajtolt Máriatövis olaj a test számára egy természetes módja a szilimarin hatóanyag felszívódásának, amely tovább vezeti önt az egészséges máj felé vezető úton. Tehát a szervezet belső megtisztulásán kívül számolhatunk a külső megtisztulással is – a jutalom az egészséges és üde bőr.

A modern ember mája napi szinten megnövekedett terhelésnek van kitéve a környezetszennyezés, a kozmetikumok, a tisztítószerek, a kiegyensúlyozatlan, vegyi anyagokkal teli étrend, a telített zsírsavak, tartósítószerek, alkohol és dohány következtében. A májat károsítja továbbá a stressz, a túlterhelés, a sekély légzés, a gyógyszerhasználat beleértve a hormonális fogamzásgátlót vagy a termékenységet támogató gyógyszereket, a fájdalomcsillapítókat, stb.

A májat joggal tekintik a test kémiai laboratóriumának. A károsodott funkciójának megnyilvánulásai a következők:

 • problémás menstruáció – nagyon erős vagy enyhe vérzés, fájdalom a menstruáció előtt és alatt, PMS, ciszták, miómák stb.
 • meddőség és ismételt abortuszok
 • zavart véralvadás
 • bőrproblémák – ekcéma, pattanások, kiütések
 • emésztési problémák – a zsíros, nehéz ételek emésztési zavara
 • hangulatingadozások, dühkitörések
 • fejfájás

Mája állapotát májvizsgálatok (vérvizsgálat) segítségével ellenőrizheti az orvosánál. Ilyen módon megmutatkoznak a mérsékelt és a súlyos állapotok. A májfunkció enyhe romlása esetén a vizsgálatok még gyakran normál értékeket mutatnak, az érzékenyebbek már azonban észlelhetnek egészségügyi problémákat.

DrProtect_logo_prezentacia_1_1nn

Jelentkezzen be, és vegyen tanácsot a Dr,Protect-tól és szerezd meg az 5% kedvezményt most!

#formular#

Segítsen a máján ! A Silybum marianum, vagyis Máriatövis,  népies nevén őszbogáncs vagy boldogasszony tövise olyan növény, amely a máj működésére és különösen annak méregtelenítésére gyakorolja a legjelentősebb hatást.

DR.PROTECT MÁRIATÖVIS + CSALÁN

Hidegen sajtolt Máriatövis olajat + Csalán olaj kivonatot tartalmaz

A máriatövis támogatja:

 • az emésztést
 • a máj működését és annak méregtelenítését
 • a szervezet természetes védekezőképességét-immunitását
 • segít fenntartani a normális vércukorszintet
 • a normál szívműködést
 • antioxidánsként hat

A Csalán támogatja:

 • a normális vese- és prosztata működést
 • a víz kiválasztását a testből
 • az ízületek, a bőr, a haj és a körmök normális állapotát

A Máriatövis (Silybum marianum) jótékony hatásai már az ókorban ismertek voltak. A hagyományos orvoslásban a máriatövis olaj nagyon népszerű és az egyik legbiztonságosabb természetes gyógymódnak számít. A Dr.Protect Máriatövis és Csalán cseppek egy kiváló módja annak, hogyan juttassa őket a szervezetébe és váljon egészségesebbé.

DrProtect_logo_prezentacia_1_1ff