Miért tekinthető az Aloe Vera juice egy igazi immunerősítő BOMBÁ-nak?

blog-aloe 

Az aloe egy olyan növény, amelyet már a távoli civilizációk is nagyra értékeltek és legendává tettek. Összetételének köszönhetően a természet legcsodálatosabb ajándékai közé tartozik. Több, mint 100 aktív összetevőt tartalmaz beleértve a vitaminokat, ásványi anyagokat, aminosavakat és a  speciális növényi tápanyagokat. Hogyan hat az immunrendszerünkre?

Hogyan működik az immunrendszer?

Az Aloe Vera juice ideális az immunrendszerünk erősítésére. A legyengült immunrendszert az Aloe erősíti és a kiélezett tüneteket, melyek például az allergia és asztma formájában mutatkoznak meg, tompítja. Az immunrendszer speciális sejtek és szervek rendszere, ami megvéd minket a külső biológiai hatásoktól.

Az immunrendszer megfelelő működése megvédi a testünket a bakteriális és vírusos fertőzésektől, elpusztítja a rákos sejteket és az idegen anyagokat. Ha az immunrendszer gyengül, a védekező képességünk is csökken lehetővé téve a kórokozók növekedését és szaporodását beleértve a vírusokat is, melyek megfázásos tüneteket és influenzát okoznak.

Az Aloe juice az immunrendszer makrofágoknak nevezett részét stimulálja. Ezek a makrofágok olyan erős sejtek, melyek a fagocitózist szemléltetik a behatolók elnyelésével a véráramban. Az Aloe kutatások azt mutatják, hogy az Aloe Vera poliszacharidjai a szervezetünk vírusokra adott elsődleges válaszának fő okai! Az Aloe továbbá segíthet májproblémák, magas koleszterinszint, paradentitisz, asztma, túlsúly vagy nőgyógyászati problémák esetén is.

Támogatja a szervezet természetes öntisztulását, az egészséges bél- és emésztőrendszert, segíti a különböző bőrproblémák megoldását és pozitív hatással van a fáradtságra és a cukorbetegségre. Az erősen koncentrált lé antiszeptikus, antivirális, antibakteriális és gombaellenes hatásokkal rendelkezik. 

Miért jelenti az ESI Aloe Vera juice a legjobb megoldást az immunrendszerére?

Az ESI Aloe juice-t nem pasztörizálják és nem adnak hozzá cukrot, színezékeket vagy vizet. Az Aloe juice-t egyedülálló módon állítják elő kombinálva a növény belső részének  (aloín nélkül) és a növényben lévő tiszta gélnek az optimális hatásait. Ennek köszönhetően garantált az akár 99,8%-os tiszta Aloe Vera juice! A levet közvetlenül a kézzel vágott friss pépből nyerik.

 

Tiszta Aloe Vera juice-t ITT vásárolhat.