Tejsav 80% koncentráció 100% Alteya Organics 100 ml

Kód: 0741
3 000 Ft
Raktáron, kiszállítás 24 órán belül (4 db)
Várható kézbesítés:
6.12.2023
Szállítási lehetőségek
A tejsavat a modern kozmetikumokban használják, amelyeket a legérzékenyebb és leghatékonyabb bőrápolásra tervezett termékekhez adnak. Magas koncentrációjának köszönhetően rugalmasságot és simaságot kölcsönöz a bőrnek, kisimítja a ráncokat, erősíti a bőr szerkezetét és jelentősen növeli a rugalmasságát. Segít csökkenteni a finom felületi ráncokat és javítja a bőr feszességét. Felszabadítja a bőr pórusait és antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Tejsav 80% koncentráció 100% Alteya Organics 100 ml

A tejsav egy alfa-hidroxisav (AHA), amelyet természetes cukrok fermentációjával nyernek. A bőr természetes hidratáló faktorának (NMF) alkotórésze, és növeli a bőrben visszatartott nedvességet. Hámlasztóként is használják bőrfiatalító formulákban, és elősegíti a régi felszíni bőrsejtek leválását. Javítja a kézzel készített szappanok megjelenését. Úgy tartják, hogy természetes prebiotikum és tápanyag a problémás bőrre és a sérült hajra. Hámlasztó, ránctalanító és hidratáló tulajdonságokkal rendelkezik. Serkenti az erős haj növekedését. Pozitívan befolyásolja a belek munkáját. Megakadályozza a gyulladásos gócok kialakulását, vagyis mindenféle pattanást, mitesszert.

A használat

  • felhasználás előtt hígítsa fel vagy adjon hozzá személyes készítményéhez,
  • jellemző felhasználási szint 1-2,5% hámlasztóként és 0,2-1% pH-szabályozóként,
  • 5-30°C közötti hőmérsékleten tárolandó.

Figyelmeztetés: A hígítatlan tejsav bőrirritációt és égési sérüléseket okoz. Súlyos szemkárosodást okozhat. Viseljen védőkesztyűt, szem- és arcvédőt.
HA BŐRRE KERÜL: Mossa le bő szappannal és vízzel. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Óvatosan öblítse le vízzel néhány percig. Lenyelés esetén azonnal hívja a TOXIKOLÓGIAI INFORMÁCIÓS KÖZPONTOT vagy orvost.

Az összetevő erősen savas, és bőrirritációt és égési sérüléseket okozhat. Ha ez megtörténik, csökkentse a használatát. Ha az irritáció továbbra is fennáll, hagyja abba a használatát. Ez a termék alfa-hidroxisavat (AHA) tartalmaz, amely növelheti a bőr napérzékenységét, és különösen az égési sérülés lehetőségét. Használjon fényvédő krémet, viseljen védőruházatot, és korlátozza a napsugárzást a termék használata közben és egy hétig azt követően.

Fogalmazás

L (+) - tejsav

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Bőr
Súly: 100 kg
Konzistencia: tekutá
Problémy: strata pevnosti, dehydrátacia
Certifikát: USDA ORGANIC, BULGARIAN ROSE VALLEY, CERES, BPA, VEGAN

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: