arcápoló készülék 4 az 1-ben Thermal Aqua Peel Panoramic InFace CF-07E hidromasszázzsal (fehér)

Kód: BF-06E
43 918 Ft
Raktáron, kiszállítás 24 órán belül (>5 db)
Várható kézbesítés:
29.9.2023
Szállítási lehetőségek

Részletes információ

Termék részletes leírása

inFace 5 az 1-ben arcápoló készülék BF-06E (fehér)

Varázsolja otthonát szépségszalonná, és gondoskodjon bőréről az inFace 5 az 1-ben arcápoló géppel A BF-06E számos hasznos funkciót támogat, mint például a szakaszos pulzusterápia, vibrációs masszázs, rádiófrekvenciás terápia, ionápolás, fotóterápia, és 2 féle borogatást is kínál - hideg és meleg. Legfeljebb 5 üzemmód és 3 hőmérsékleti szint áll majd rendelkezésére. A termék lehetővé teszi, hogy jelentősen javítsa bőre állapotát és kielégítő eredményeket érjen el. Ráadásul az IPX6 vízszigetelésnek köszönhetően gond nélkül használhatod. A készülék maximális üzemideje körülbelül egy óra.

Minden bőrtípusra alkalmas

Az inFace készülék akár 5 üzemmódot is kínál, így kiváló lesz a különböző korú és bőrtípusú felhasználók számára. A Clean mód az arc mélytisztítását biztosítja, így precízen eltávolíthatod a sminkmaradványokat. A folyamat ionokkal, vibrációs masszázzsal, vörös fénnyel és forró borogatással történik. Egy másik mód, a Moisture, elősegíti a bőrápoló összetevők felszívódását, és negatív és pozitív ionokat, narancssárga fénnyel vibráló masszázst és forró borogatást alkalmaz. Fedezze fel, hogy nem kell elhagynia a házat ahhoz, hogy bőrét professzionálisan ápolja.

Fenntartja a fiatalos megjelenést

Az inFace készülék olyan módokat is kínál, amelyek segítségével bőre fiatalos megjelenésű maradhat. A Lift mód segít feszesebbé tenni a bőrt és karcsúsítani az arcot. Az eljárás szakaszos pulzáló vörös fényterápiát alkalmaz. Egy másik mód – az RF – segít csökkenteni a ráncokat és elősegíti a kollagén megújulását RF antitestek és narancssárga fény segítségével. Az utolsó mód - Cool - lehetővé teszi, hogy bőre megkönnyebbül és megnyugodjon, felszívja a kozmetikai tápanyagokat és összehúzza a pórusokat. Hideg borogatást használ. Érezd magad vonzónak az inFace termékkel!

Hozzon létre egy otthoni gyógyfürdőt

Többé nem kell elhagynia otthonát, hogy olyan szolgáltatásokat élvezhessen, amelyek segítenek pihenni és kielégítő eredményeket produkálni. Az inFace készülék akár 9 funkciót támogat, például vibrációs masszázst, fényterápiát (piros, narancssárga és kék fény), pozitív és negatív ionos ápolást, rádióhullám-terápiát, szakaszos pulzusterápiát, és lehetővé teszi mind a meleg, mind a hideg borogatás elvégzését. Ezen funkciók mindegyike pozitívan befolyásolja bőre állapotát, és úgy fogja érezni magát, mint egy gyógyfürdőben!

3 hőmérsékleti fokozat

Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb munkahőmérsékletet akár 3 lehetséges közül. Az első üzemi szint eléri a 38 °C-ot, a feszültség 70 V és a frekvencia 1 MHz. Segít eltávolítani a szemkörnyéki ráncokat. A második lehetőség a 40 °C-os hőmérsékleti szint 80 V feszültség mellett. Ennek a funkciónak köszönhetően jelentősen kisimítja a bőrt a homlok területén. Az utolsó hőmérsékleti szint eléri a 42 °C-ot akár 90 V feszültség mellett - a készülék ezen üzemmódja segít a bőr rugalmasságának helyreállításában. Amint látja – az inFace termékkel minden részletre ügyel!

Speciálisan kialakított fej

A készülék feje a legnagyobb gondossággal készült és titán bevonattal készült, amely még a nagyon érzékeny bőrt sem károsítja, és nem lesz káros hatással az idegrendszerre. Az átgondolt kialakítás segít stimulálni a bőr alatti szöveteket, megújítani a sejteket és a kollagént, így visszanyerheti a ragyogó megjelenést és eltünteti a nem kívánt ráncokat. Élvezze a hibátlan megjelenést az inFace segítségével!

A csomag tartalma:

  • inFace 5 az 1-ben arcápoló készülék
  • Kézikönyv
Gyártó arcban
Modell BF-06E
Működési módok Tisztítás, nedvesség, emelés, RF, hűtés
Funkciók Vibrációs masszázs, fényterápia, ionkezelés, rádiófrekvenciás terápia, intermittáló pulzusterápia, meleg borogatás, hideg borogatás
Hőmérséklet szintek 38 °C / 40 °C / 42 °C
Akkumulátor-kapacitás 2000 mAh
Munkaidő 60 perc (max.)
Töltési idő 2 óra
Vízálló IPX6
Súly 170 g

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Bőrápolás
Súly: 0.443 kg
Opció: univerzálny

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: