Elektromos borotva ENCHEN Warrior

Kód: WARRIOR
4 240 Ft
Kiárusítva
Várható kézbesítés:
17.10.2023
Szállítási lehetőségek

Részletes információ

Termék részletes leírása

Az ENCHEN márka a Xiaomi ökoszisztéma része.

ENCHEN Warrior borotva

Az ENCHEN Warrior vezeték nélküli borotva segít átvenni az irányítást szakálla felett. 3 mozgó pengével van felszerelve, teljesítménye pedig 5 W. A speciálisan kialakított fejnek köszönhetően simán csúszik a bőrön és nem okoz irritációt. A tisztítása sem okoz problémát. A készülék beépített trimmerrel is rendelkezik, amely többek között lehetővé teszi a frufru kényelmes beállítását. A borotva működési ideje töltésenként eléri a 90 percet.

Gyors, precíz és biztonságos borotválkozás

A borotva akár 3 mozgatható pengéje lehetővé teszi, hogy gyorsan és hatékonyan távolítsa el a tarlót még a nagyobb bőrfelületekről is. A speciálisan kialakított vágófej tökéletesen alkalmazkodik az arc formájához, és simán siklik rajta, eltávolítva a legrövidebb szőrszálakat is. Nem kell aggódnia az irritáció vagy a vágások miatt sem. A készülék pengéi kiváló minőségű anyagokból készültek, és az átgondolt kialakításnak köszönhetően hatékony és biztonságos borotválkozást tesznek lehetővé.

Lenyűgöző teljesítmény

Egy modern motor gondoskodik a borotva hatékony működéséről. A készülék teljesítménye 5 W, ami a még gyorsabb és hatékonyabb borotválkozásban tükröződik. Nem kell aggódnia a zavaró zaj miatt sem. A borotva meglepően halkan működik - hangereje mindössze 67 dB. Ennek köszönhetően a készülék használata sokkal kényelmesebbé válik – felejtse el a kellemetlen zajt!

Hosszú munkaidő

A tartós akkumulátornak köszönhetően egy teljesen feltöltött borotva akár 90 percig is kiszolgálhatja Önt. A töltés mindössze 1-1,5 órát vesz igénybe. A csomagban találsz egy USB-C kábelt is, amellyel egyszerűen csatlakoztathatod az áramforráshoz. Ráadásul a készülék vezeték nélkül és vezetékesen is működik. Még ha elfelejtette is feltölteni, egyszerűen csatlakoztathatja az áramforráshoz, és borotválkozhat – nem kell időt vesztegetnie a várakozással!

Nem csak borotválkozáshoz

Az ENCHEN Warrior borotva nemcsak a szakáll borotválkozását teszi lehetővé, hanem annak nyírását is. A készülék praktikus trimmerrel van felszerelve. Csak nyomja meg a gombot a használatához! Segítségével könnyedén nyírhatja a pajeszt vagy a bajuszt. Csak egyetlen eszközre van szüksége az átfogó szakállápoláshoz és ahhoz, hogy mindenkinek megmutassa egyedi stílusát! Az ENCHEN páratlan hatékonyságot és pontosságot biztosít.

Felhasználóbarát

A borotva vezérlése rendkívül egyszerű és kényelmes. A vezeték nélküli kialakítás garantálja a mozgás szabadságát borotválkozás közben, a beépített fényjelző pedig információt ad az akkumulátor töltöttségi szintjéről. Csak nézd! A készüléket egy kellemes érintőgombbal tudja be- és kikapcsolni. A borotvafejet egyszerűen eltávolíthatja, és folyó víz alatt kimoshatja. Így hosszabb ideig tökéletes állapotban tartja, és csökkenti a baktériumok elszaporodásának kockázatát!

Csomagban

  • Borotvagép
  • Töltőkábel (USB-C)
Márka ENCHEN
Cím Rotációs borotva
Modell Harcos
Névleges feszültség 5V
Névleges teljesítmény 5W
Hangerőszint Körülbelül 67 dB
Töltési idő Körülbelül 1-1,5 óra
Működési idő Körülbelül 90 perc
Töltő interfész USB-C
Súly 142g

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Borotvák és trimmerek
Súly: 0.275 kg
Opció: univerzálny

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: