PulzOxyméter Contec CMS50D

Újdonság Tipp
6 114 Ft
Megrendelt

 

A pulzoximétert a pulzusszám- és a hemoglobin oxigéntelítettségének non-invazív mérésére használják a véráram artériás részében. A készüléket vírusfertőzés esetén javasolják az orvosok.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

A pulzoximétert a pulzusszám- és a hemoglobin oxigéntelítettségének non-invazív mérésére használják a véráram artériás részében. A készüléket vírusfertőzés esetén javasolják az orvosok. A hemoglobin oxigéntelítettsége a hemoglobin és az artériás vér oxigénnel telített százalékos arányát adja meg. Ezért fontos paraméter a légzésfunkciók megítélésénél.

A pulzoximéter két különböző hullámhosszú fénysugarat használ a méréshez, amelyek az eszközbe helyezett ujjra esnek. A hemoglobin alacsony oxigéntelítettsége főleg olyan betegségeket jelez, mint a légzőszervi megbetegedések, asztma, szívelégtelenség, stb. Azoknál az embereknél, akiknél a hemoglobin oxigéntelítettsége alacsony, nagyobb mértékben jelentkeznek olyan tünetek, mint a légszomj, megnövekedett pulzus, a teljesítmény csökkenése, idegesség és hirtelen izzadás.

A krónikus és ismert hemoglobin oxigéntelítettség pulzoximéteres monitorozást és orvosi felügyeletet igényel. A hemoglobin oxigéntelítettségének hirtelen csökkenése esetén azonnal konzultálni kell az orvossal.

Az oximéter jól használható otthon, az utazások során és az egészségügyi intézményekben is

A hemoglobin oxigéntelítettség- és a pulzus mérésére szolgál

Két különböző hullámhosszú fénysugarat használ

A kompakt méreteivel tűnik ki

Színes LED kijelző, amely egyértelműen mutatja a mért értékeket

A működést 2 db AAA elem biztosítja

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki: