Rapid Response Ag COVID-19 tanúsított kanadai antigén gyorsteszt nyálból 99,5%-os pontossággal – 25 db

Újdonság Tipp
139 990 Ft
Készleten (> 5 db)

Csomagolás 2 db. A 99,5%-os pontosságú Rapid Response Ag COVID-19 antigén gyorsteszt nyálból egy gyors kromatográfiai immunvizsgálat a SARS-CoV-2 vírusos nukleoprotein antigének orális folyadékban való kvalitatív kimutatására COVID-19 fertőzés gyanús személyeknél.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

 

A 99,5%-os pontosságú Rapid Response Ag COVIDa-19 antigén gyorsteszt nyálból egy gyors kromatográfiai immunvizsgálat a SARS-CoV-2 vírusos nukleoprotein antigének orális folyadékban való kvalitatív kimutatására COVID-19 fertőzés gyanús személyeknél.

A teszt nagyon érzékeny és SARS-CoV-2 specifikus. A nyál érzékenyebb a vírusantigének kimutatására, mint a törletes módszerből származó minták. A gyors tesztelési időt is előnyt jelent, ami csupán 10 perc. Nincs szükség semmilyen invazív orr-garat törletre vagy speciális felszerelésre. 

A nyálvizsgálat hatékonyságának összehasonlításához klinikai eredmény értékelést végeztek a Rapid Response Ag nyálmintás COVID-19 antigén gyorsteszt és az RT-PCR összehasonlító teszt eredményeiből. A teljesítmény értékeléséhez két mintát gyűjtöttek minden egyes donortól. Az egyiket PCR összehasonlítóval, a másikat pedig nyálmintás gyorsteszttel tesztelték. A következő értékeket kapták:

Relatív érzékenység: 95,0% (83,1% -98,4%)

Relatív specificitás: 99,9% (99,1% -100,0%)

Relatív pontosság: 99,5% (98,0% -99,9%)

 

Hogyan kell használni a tesztet?

A tesztelés előtt ellenőrizze, hogy a tesztkazetta, a minta, a puffer és/vagy a kontrollminta eléri a szobahőmérsékletet (15 – 30 °C). Vegye ki a tesztkazettát a hermetikusan lezárt tasakból és a lehető leghamarabb használja fel; a legjobb eredmények akkor érhetők el, ha a tesztet egy órán belül elvégzik. Helyezze a tesztkazettát egy tiszta és sík felületre.

 

1. Csavarja le a gyűjtőcső kupakját.

2. Helyezze a nyál törcsért a kémcsőbe.

3. Helyezze a tölcsért közel a szájához és finoman köpje a nyálat a kémcsőbe.

4. Óvatosan rázza meg a kémcsövet fel-le, illetve oldalra a szájüregi folyadék összekeveréséhez.

5. Csavarja le a puffer kupakját a mintaoldattal.

6. Cseppentse az összes oldatot a gyűjtőcsőbe.

7. Csavarja rá a kémcsőre a kupakot és húzza be.

8. Erőteljesen rázza fel.

9. Tegyen 3 cseppet a tesztkazetta mintamélyedésébe. 10 perc múlva olvassa le az eredményt. 20 perc elteltével már ne értelmezze az eredményt, mivel az már nem jelenik meg helyesen.

Hogyan kapom meg az eredményt?

Pozitív eredmény

Az eredmény területén két sor jelenik meg. Az egyik színes vonalnak a (C) kontroll vonal területén kell megjelennie, a másik pedig a (T) tesztvonal területén tűnik fel. A pozitív eredményt azt mutatja, hogy a mintában megállapítható a SARS-COV-2 jelenléte.

Negatív eredmény

Egy színes vonal jelenik meg a (C) kontrollvonal területén. A (T) tesztvonal területén egyetlen vonal sem jelenik meg. A negatív eredmény azt mutatja, hogy a SARS-COV-2 antigén nincs jelen a mintában vagy a teszt kimutatható szintje alatt van.

Érvénytelen eredmény

A (C) kontrollvonal nem jelenik meg. A teszt kudarcának legvalószínűbb okai az elégtelen mintamennyiség vagy a helytelen eljárás. Ellenőrizze a lépéseket és ismételje meg a vizsgálatot egy új teszttel.

Többször is használhatok egy tesztet?

Nem, a tesztek csak egyszer használatosak

 

Mit tegyek, ha a teszt eredmény negatív?

Valószínűleg nem esett át COVID-19 megbetegedésen. Ha azonban az egészségügyi problémái továbbra is fennállnak, akkor keressen fel egy orvost vagy tesztelje magát más módszerekkel.

 

Mit tegyek, ha a teszt eredmény pozitív?

A pozitív eredmény lehetővé teszi a beteg gyors elirányítását a COVID osztályra, ahol megkezdődhet a specifikus kezelés. Keressen fel orvost vagy használjon más módszert az eredmény ellenőrzésére.

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki: