Csereszűrők Petoneer Smart Pet Fountain mini-hez (2 db)

Kód: PN-120001-05
3 853 Ft
Kiárusítva
Várható kézbesítés:
20.10.2023
Szállítási lehetőségek

Részletes információ

Termék részletes leírása

Csereszűrők Petoneer Fresco Mini Fountainhoz

Ön már rendelkezik a Petoneer Fresco Mini intelligens szökőkúttal, és szeretné biztosítani, hogy kedvence mindig tiszta, baktériummentes vízhez jusson? Ne felejtse el, hogy a szűrőt legalább 30 naponként javasolt cserélni. Ha ezt nem teszi meg, fokozatosan elveszíti hatékonyságát, és már nem garantálja olyan alapos tisztítást, mint az elején. Kerülje el a hasonló problémákat ezzel a praktikus készlettel! A csomagban 2 db tartalék szűrőt talál a Petoneer Fresco Mini szökőkúthoz.

Négy szűrési fokozat

A szűrő egyedi felépítésének köszönhetően a Fresco Mini szökőkút rendkívül hatékony 4 fokozatú szűrést kínál. Az első szakasz a nagyobb részecskék visszatartását jelenti speciális PP anyag segítségével. Ezt követi a KDF szűrővel történő szűrés, majd a víz aktív szénnel, végül egy ioncserélő gyantás szűrőn halad át. Ennek eredményeként a szökőkút lehetővé teszi kedvenceinek tisztább, baktériumoktól, szennyeződésektől és kellemetlen szagoktól mentes vízzel való ellátását, csökkentve ezzel a betegségek kockázatát.

Különleges emlékeztető

Aggódik amiatt, hogy elfelejtette kicserélni a szűrőt a Petoneer Fresco Mini szökőkútján? Nem kell! Az öntözőkanna LED jelzővel van felszerelve, amely emlékezteti Önt. Ha kéken kezd villogni, az azt jelenti, hogy a szűrőelemet 30 napig használták, és ki kell cserélni. Ebben az esetben egyszerűen nyúljon bele a csomagba, válasszon ki egy új szűrőt és cserélje ki a régit!

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Elektronika
Súly: 0.055 kg
Opció: univerzálny

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: