Dr.Protect Egészséges kávé koffeinmentes 200g

Kód: 657
Újdonság Tipp
Márka: Dr.Protect
3 143 Ft
Raktáron (2 db)
Várható kézbesítés:
5.3.2024
Szállítási lehetőségek

A Dr.Protect Egészséges kávé 100%-os brazil arabica koffeinmentes kávé, amelyből svájci vizes eljárással vonják ki a koffeint, ennek köszönhetően pedig a kávé szervesnek minősíthető. A koffeinmentesítés 90-99%-al csökkenti a koffein arányát, így az minimálissá válik

Részletes információ

Termék részletes leírása

Származás: Az Egészséges kávé 100%-ban Brazíliából származó arabica kávékeverék.

Pörkölés: eszpresszóhoz (CITY+ FULLCITY kiegyensúlyozott savasság és keserűség)

Használat: eszpresszó

Darálás: közepes / közepesen kemény szem

Tapasztalataink: Az egészséges kávét megpörköltük egy olasz pörkölő ajánlása szerint - közvetlenül a koffeinmentes kávé gyártójánál - és az eredmény hihetetlen volt, szinte semmiben sem különbözik a koffeines kávétól és ráadásul egészséges az egyéb koffeinmentes kávékkal ellentétben amelyekből kémiai úton vonják ki a koffeint. Az Egészséges kávé elnevezés arra utal, hogy többet fogyaszthat ebből a kávéból, mint a koffeinesből, így többet kaphat azokból a pozitív hatásokból is, amelyeket ez a minőségi kávé nyújt.

Jó tanács: A kávé élvezetének a legjobb módja a megfelelő őrlés. Ez a kávé közepesen finom őrlést igényel, az 1-10-es skálán (1 a legfinomabb, 10 a legdurvább) körülbelül a 3-4-est, az őrlő típusától és kopottságától függően. Az eszpresszó gépeknél azt javasoljuk, hogy állítsa a darálót a legfinomabb őrlésre és csak akkor állítsa durvábbra, ha a kávé nagyon lassan folyik. Minden szemes kávé akkor élvezhető a legjobban, ha a kávébab frissen pörkölt – lehetőleg 2 héttel - 2 hónappal a pörkölés után (ez a nyers és a pörkölt kávé tárolásától függ, ha a nyers kávét a farmról a pörkölőig vákuumban tárolják és a pörkölés után megfelelően csomagolják, akkor a pörkölt kávé is hónapokig megőrizheti frissességét).

Ízprofil:

Gyümölcsösség: ●○○

Kiegyensúlyozottság: ●●○

Keserűség: ●○○

Aroma: ●○○

Intenzitás: ●○○

Utóíz: ●○○

Kofein: ○○○

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Élelmiszerek és italok
EAN: 8586023440310
SKU: DRP-KAVA-BEZKOF-200G

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

DrProtect