ProViotic Helicobacter 10 tabletta.

Kód: 0103
13 251 Ft
Raktáron, kiszállítás 24 órán belül (>5 db)
Várható kézbesítés:
6.12.2023
Szállítási lehetőségek
A ProViotik Helicobacter egyedülálló abban, hogy a termékben található probiotikumok hóvirág virágokból izolálva, bio zöldséglében termesztettek, a termék nem tartalmaz laktózt és 100%-ban vegán. A termék Lactobacillus Bulgaricust tartalmaz.

Részletes információ

Termék részletes leírása

ProViotic Helicobacter 10 tbl.

Az Ön bio étrend-kiegészítője, amely 7,5 milliárd Lactobacillus bulgaricus élő sejtet tartalmaz. A ProViotic Helicobacter egyedülálló abban, hogy a termékben található probiotikumokat hóvirág virágokból izolálják, bio zöldséglében termesztik, a termék nem tartalmaz laktózt és 100%-ban vegán.

A ProViotic Helicobacter-t kifejezetten a Harvard Orvostudományi Kara fejlesztette ki.

Fő előnyei:

 • 100% vegán és bio
 • Izolált Lactobacillus bulgaricus zöldséglében
 • USDA tanúsítvány (az amerikai FDA által kiállított biotanúsítvány)
 • GMO-k nélkül
 • allergének nélkül

  A ProViotic Helicobacter Lactobacillus bulgaricust tartalmaz, amelyet zöldséglében (spirulina, sárgarépa- és paradicsomkivonat) izolálnak.

  A ProVioticot tartalmazó Lactobacillus Bulgaricus GLB 44-et a Bulgáriában növekvő hóvirágból izolálják. A probiotikum teljes előállítása szintén Bulgária területén zajlik.

  Mi az a Lactobacillus Bulgaricus?

  Ez egy laktobacillus, amelyet növényekből izolálnak. Először 1905-ben írták le, de csak 2014-ben izolálták és dolgozták fel kapszulákká és tablettákká. Ebben a formában Bulgáriából ki lehetne terjeszteni a világ többi részére. A termékünkben található Lactobacillus bulgaricus a hóvirág szirmaiból izolált, ezért egyedülálló a többi laktobacillus között. A ProViotic-ban található Lactobacillus bulgaricus a GLB 44 törzs.

  Mitől különleges és miért gondoljuk, hogy ez a leghatékonyabb törzs a Lactobacillusok között?

  A Lactobacillus bulgaricus egyike a több mint 200 publikált fajnak a Lactobacillus genomi komplexumban , amelyet a mikroflóránkra gyakorolt ​​egyik legnagyobb hatás jellemez. A Lactobacillus bugaricus D (-) tejsavat termel, amely meghatározó rákellenes hatással bír, véd a különféle sugárzásoktól és antioxidáns hatású. Méretét tekintve a legnagyobb probiotikus baktérium, a belekben zajló kolonizációs folyamatnak köszönhetően megakadályozza a kórokozók (betegségeket okozó mikrobák) szaporodását. Bianchi (1999) olasz tudós tanulmányai azt mutatják, hogy más probiotikus baktériumokhoz képest a Lactobacillus bulgaricus tud a legjobban megtapadni a vastagbél falán, majd nagyon gyorsan elkezd szaporodni. Ez a tulajdonsága más probiotikus baktériumokhoz képest erősebb antitoxikus hatásaira hajlamosítja. Az emberi szervezetbe való bejutást követően a Lactobacillus bulgaricus serkenti az emésztőrendszerben található egyéb probiotikus baktériumok, például L. Acidophilus, L. Lactis, bifidobaktériumok és mások növekedését és szaporodását.

  A ProViotichoz kapcsolódó klinikai vizsgálatok a világon

  ProViotic Genesis Laboratories Organic Certificate.pdf

  Harvard Medical School Summary Report.pdf

  L. bulgaricus - Harvard Medical School.pdf

  A klinikai teszteket a Harvard Orvostudományi Kara végzi az Egyesült Államokban.

  A ProViotic Helicobacter összetétele

  Lactobacillus bulgaricus GLB44 vegán tabletta / 7,5 milliárd CFU 0,75 g

  Figyelem

  Száraz helyen, 5°C és 25°C közötti hőmérsékleten, jól lezárt edényben tárolandó. Minimális eltarthatósági idő a csomagolás alján feltüntetett dátum végéig.

  Adagolás

  A ProViotic Helicobacter nem tartalmaz laktózt. Javasolt adagolás: Felnőttek és 1 éves kortól: napi 2 tabletta (750 mg) étkezés után, elegendő mennyiségű folyadékkal itatni . A termék nem helyettesíti a változatos étrendet.

  Tápérték: egy zacskóhoz

  Kalória

  Zsírból származó kalória

  1,71 kcal

  0,06 kcal

  Zsírok

  Telített zsírok

  Egyéb zsírok

  0,01 g

  0g

  0g

  Koleszterin 0,00 mg
  Nátrium 1,38 mg
  Kálium 12,7 mg

  Szénhidrát

  Élelmi rost

  cukrok

  0,40 g

  0,12 g

  0,17 g

  Fehérjék 0,04 g
  D-vitamin 0,00 mg

  Kalcium

  Vas

  1,06 mg

  0,02 mg

  Kiegészítő paraméterek

  Kategória: Emésztést segítő gyógyszerek - emésztéstámogatás
  Súly: 50 kg

  Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

  Ezt a mezőt ne töltse ki:

  Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

  Ezt a mezőt ne töltse ki: