Bambusz fogkefe kék sörtékkel felnőtteknek NORDICS

Kód: 0887
1 101 Ft
Raktáron, kiszállítás 24 órán belül (>5 db)
Várható kézbesítés:
6.12.2023
Szállítási lehetőségek
Tegyen még egy kis lépést a zöldebb életmód felé egy bambusz fogkefével, amelyet használat után akár komposztálhat is! A nyél a gyorsan növő MOSO bambusz speciális fajtájából készült, amely antimikrobiális tulajdonságai miatt használatra is alkalmas. A fogkefe kis feje a legkevésbé hozzáférhető helyeket is eléri, és tisztítás után kellemesen simává, lepedék- és baktériummentesen hagyja a fogait. Élvezze ragyogó mosolyát anélkül, hogy szükségtelenül megterhelné a természetet.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Bambusz fogkefe kék sörtékkel felnőtteknek NORDICS

A vásárlók a fogkefék kiválasztásakor elsősorban a sörték puhaságát veszik figyelembe, de elfelejtik, hogy a szájüreg alapos tisztításában a fej mérete is fontos szerepet játszik, ahol a sörték találhatók.

A Norte Ltd. cég keféjét kifejezetten úgy tervezték, hogy kis méretének köszönhetően elérje a nehezen elérhető helyeket, és ezáltal megszabadítsa a szájüreget a káros szennyeződésektől és baktériumoktól. Ugyanakkor a speciálisan fókuszált sörtéknek köszönhetően a legszűkebb fogközöket is eléri, és így segít a szép és ragyogó mosoly elérésében.

Amikor a NORDICS ecsetet választja, biztos lehet benne, hogy nem csak ecsetet választ, hanem életmódot. Megvásárlásukkal segít megvédeni a bolygót a felesleges műanyagoktól, és hozzájárul a környezet javításához.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Fogkefék
Súly: 30 kg
Problémy: Zuby
A kefe keménysége: soft/medium
Certifikát: Cosmos Organic, Vegan, Cruelty free

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: