NORDICS bambusz gyerek fogkefe sárga sörtékkel

Kód: 0891
1 101 Ft
Raktáron, kiszállítás 24 órán belül (>5 db)
Várható kézbesítés:
6.12.2023
Szállítási lehetőségek
Fogkefe a kicsiknek, mellyel a fogmosás élménygé válik. Lepje meg gyermekét egy színes sörtéjű kefével, amely könnyen és gyorsan megtisztítja az összes gyermek fogát, és esélyt sem ad a fogszuvasodásnak. A bambusz fogkefe kicsi, nagyon könnyű és kontúros nyéllel rendelkezik, amely minden kis kézhez illeszkedik. A sörték kizárólag természetes festékekkel vannak festve, a bambusz nyél pedig környezetbarát. Fogadja el gyermekét ezzel a fogkefével, és változtassa az unalmas fogmosást szórakoztatóvá!

Részletes információ

Termék részletes leírása

NORDICS bambusz gyerek fogkefe sárga sörtékkel

A fogmosás időnként hosszú távú küzdelmet jelent kicsinyeink számára. A NORDICS kefékkel azonban sokkal könnyebbé teheted.

A Norte Ltd. a környezetbarát és biotermékek gyártása során elsősorban a környezetvédelemre gondol. A NORDICS termékei világszerte elismertek elsősorban azért, mert vásárlásukkal nem csak önmagán, hanem különösen bolygónkon segít. Ebbe óhatatlanul beletartoznak az állatok is, amelyeken a legtöbb kisgyerek nagyon szívesen segít. A kefegyártás háttere az egyik segítőtárs abban, hogy a gyerekeket motiválja, miért is érdemes ezzel a kefével fogat mosni. Többek között a sörték élénk színei vonzhatják magukra a figyelmet, és a helyes fejforma eléri a szájüreg nehezen elérhető helyeit is. A felnőtteknek szánt keféktől eltérően a fej valamivel nagyobb, hogy megakadályozza a paszta nem kívánt lenyelését.

Gyermekei többé nem félnek a fogorvos látogatásától, mert fogaik egészségesek lesznek, és nagyon könnyű eladni a fogtündérnek.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Fogkefék
Súly: 30 kg
A következőkre: pre deti
A kefe keménysége: soft/medium
Certifikát: Cosmos Organic, Vegan, Cruelty free

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: