Hajszárító ENCHEN AIR 5

Kód: AIR 5
5 410 Ft
Kiárusítva
Várható kézbesítés:
20.10.2023
Szállítási lehetőségek

Részletes információ

Termék részletes leírása

Az ENCHEN márka a Xiaomi ökoszisztéma része.

ENCHEN AIR 5 hajszárító

Kb. 5-10 perc alatt megszárítod még a hosszú hajat is? Az ENCHEN AIR 5 hajszárítóval ez lehetséges! A készüléket akár 1800 W-os teljesítmény és akár 13 m/s-os légfújási sebesség jellemzi. Rendkívül halkan működik, túlmelegedés ellen védett. A mellékelt koncentrátor megkönnyíti a hajformázást. A szárító 2 hőmérséklet-beállítás közül is választhat, és hűvös levegő funkciót is kínál.

Csodálatos teljesítmény

A készülék hatékony működését egy percenkénti 22 000 fordulatszámú motor biztosítja, amely erős légáramot hoz létre. Említést érdemel még a legfeljebb 6 lapátos ventilátor. A nagy, 1800 W-os teljesítménynek köszönhetően a rövid hajat körülbelül 1-3 perc alatt, a középhosszúakat körülbelül 3-5 perc alatt, a hosszú hajat pedig körülbelül 5-10 perc alatt száríthatod meg. Az AIR 5 modell is meglepően csendes - hangereje mindössze 80 dB körül van. Nincs több bosszantó zaj!

A fúvási hőmérséklet beállítása

Mostantól igényeinek megfelelően állíthatja be a szárító működését. Az AIR 5 2 hőmérsékleti beállítás közül választhat – alacsony és magas. Az első finom és kellemes fújást biztosít, míg a második lehetővé teszi, hogy egy pillanat alatt kiszárítsa a ruhaneműt. Jó szolgálatot tesz például munka előtt, amikor törődik az idővel. Használhatja a Cold Blow funkciót is, amely segít rögzíteni a frizuráját, és vakító fényt kölcsönöz a hajának.

Biztonságos használat

Élvezze nemcsak a gyors és hatékony, hanem a biztonságos hajszárítást is. Az ENCHEN AIR 5 hajszárító speciális, nagy érzékenységű biztosítékkal és fejlett túlmelegedés elleni védelmi rendszerrel van felszerelve. Ez azt jelenti, hogy ha a hőmérséklet meghalad egy bizonyos szintet, a készülék automatikusan kikapcsol. Nem kell attól tartanod, hogy megsérülsz vagy megégsz!

Az Ön kényelmét szolgálja

A szárítógépet modern, minimalista dizájn jellemzi, így nem csak jól néz ki, de használata is nagyon egyszerű. A hosszú kábel garantálja a mozgás szabadságát, a speciális háló pedig gondoskodik arról, hogy por és egyéb szennyeződések ne kerüljenek a készülékbe. Koncentrátorral is rendelkezik, amely segít felgyorsítani a száradást és megkönnyíti a hajformázást.

Csomagban

  • Szárítógép
  • Koncentrátor
Márka ENCHEN
Cím hajszárító
Modell LEVEGŐ 5
Névleges teljesítmény 1800W
Motor fordulatszám Akár 22 000 fordulat percenként
Névleges feszültség 220V
Névleges frekvencia 50 Hz
Zajszint Körülbelül 80 dB

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Hajápolás
Súly: 0.832 kg
Opció: univerzálny

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: