Nagy sebességű hajszárító ionizációval ZHIBAI HL9

Kód: HL9
67 680 Ft
Raktáron, kiszállítás 24 órán belül (>5 db)
Várható kézbesítés:
4.10.2023
Szállítási lehetőségek

Részletes információ

Termék részletes leírása

A ZHIBAI márka a Xiaomi ökoszisztéma része

Hajszárító ZHIBAI HL9

Most még gyorsabban száríthatja a haját, és egyben javíthatja annak állapotát. Az 1600 W teljesítményű ZHIBAI HL9 hajszárító lehetővé teszi a hőmérséklet- és sebességbeállítások többféle kombinációjának használatát, és lenyűgözően erős motorral van felszerelve. Váltakozó hideg és meleg levegőt képes létrehozni, és stabil hőmérsékletet is fenntart. Ionizációs technológiát is használ, amely segít megoldani a sztatikus elektromosság problémáját a hajban. Mágneses koncentrátort is talál a csomagban.

Még gyorsabb száradás

Ne vesztegesse az időt azzal, hogy végtelenül kihúzza a haját. A HL9 hajszárító erőteljes motorral van felszerelve, amely akár 100 000 fordulat/perc sebességgel működik. Emellett az alkalmazott technológiai megoldásoknak köszönhetően a készülék stabil hőmérsékletet tart fenn. Mindez azt jelenti, hogy akár hosszú és vastag hajat is megszáríthat rövid idő alatt. Ugyanakkor nem teszi ki őket túl sokáig hőhatásnak, így megóvja őket a sérülésektől.

Fedezze fel az ionok erejét

Eleged van a göndör és statikus hajadból? Nem tudja elkészíteni a kívánt frizurát? Hasonló problémákat is megoldhat a ZHIBAI-val! A HL9 hajszárító ionizációs technológiát használ - negatív ionokat hoz létre, amelyek kisimítják a hajat és fényt adnak neki. Felejtsd el a statikus elektromosságot és a fodrot! Most könnyedén varázsolhatsz káprázatos frizurát. A ZHIBAI segítségével szalonszerű eredményeket élvezhet!

A hőmérséklet és a sebesség többféle kombinációja

A ZHIBAI HL9 hajszárító ideális különféle hajtípusokhoz. Könnyen beállíthatod igényeid szerint! A készülék 3 sebesség (alacsony, közepes és magas) és 3 hőmérsékleti fokozat (hideg, meleg és meleg) közül választhat. Váltakozó meleg és hideg levegőt is biztosíthat. A meleg levegő gyorsan szárítja a hajat, míg a hideg levegő kissé lehűti és megakadályozza a kiszáradást.

Kényelmes vezérlés

Lehetne könnyebb a hajszárítás? ZHIBAI bizonyítja, hogy így van! A HL9 hajszárító tökéletesen illeszkedik a kézbe és kényelmes használatot biztosít. Kényelmes kezelését kellemes tapintású gombok segítik, a beépített fényjelzők pedig az éppen kiválasztott hőmérséklet- és sebességbeállításokról adnak tájékoztatást. A szárítógép emellett rendkívül könnyű és praktikus. Csomagolja be a bőröndbe, és vigye magával a nyaralásra!

A csomag tartalmaz egy koncentrátort

Könnyítse meg a fantasztikus frizurák létrehozását. A készlet tartalmaz egy koncentrátort is, amellyel a meleg levegőt koncentrálhatod a kiválasztott hajszálra. Ezzel nem csak gyorsabban száríthatod meg a hajad, hanem kefével hatékonyabban formázhatod, vagy akár ki is egyenesítheted. A hatások mindenkinek tetszeni fognak! Ezen kívül a sűrítő 360°-ban forog, és a mágneses elemeknek köszönhetően könnyedén rögzítheti a szárítógéphez.

Csomagban

  • hajszárító
  • Koncentrátor
Márka ZHIBAI
Cím hajszárító
Modell HL9
Feszültség 220-240V
Frekvencia 50 Hz
Tápegység 1600W
Motor fordulatszám 100 000 fordulat percenként
A szél hőmérséklete 4 lehetőség - hideg, meleg, meleg, meleg és hideg ciklus
Szélsebesség 3 lehetőség - alacsony, közepes, magas
Méretek 173x39x150 mm (koncentrátorral együtt)

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Hajápolás
Súly: 0.912 kg
Opció: univerzálny

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: