Cat Running Wheel Little Cat B612 Cat Planet V1

Kód: B612
260 719 Ft
Raktáron, kiszállítás 24 órán belül (>5 db)
Várható kézbesítés:
4.10.2023
Szállítási lehetőségek

Részletes információ

Termék részletes leírása

Futópad Little Cat B612 Cat Planet V1 számára

Vigyázzon kedvence egészségére. A Little Cat futópad színes LED-es háttérvilágítással van felszerelve, amely serkenti macskája ösztöneit, és az eszköz használatára ösztönzi. Az alkalmazásból ellenőrizheti az elégetett kalóriák számát, a távolságot stb. és követheti kedvence fejlődését. Ezenkívül a B612 csendes, és csak néhány pillanatot vesz igénybe a telepítés. A futópad kisebb és nagyobb macskák számára is alkalmas.

The-Little-Cat/B612/7

A macskája egészségéért

Tanulmányok szerint az elhízással küzdő macskáknak sokkal nagyobb a valószínűsége a bőrproblémáknak, a cukorbetegségnek és az ízületi gyulladásnak. Ráadásul rövidebb ideig élnek, mint az egészséges macskák. Ennek elkerülésére alkották meg a B612 futópadot, amellyel kedvence nem csak fogyni képes, hanem fitten is tartani magát.

The-Little-Cat/B612/6

Távirányító

A készülék vezérlését a Google Play vagy az App Store áruházból letölthető Little Cat alkalmazás segíti. Használja kedvencével kapcsolatos információk, például életkor hozzáadására. Ön állíthatja be a háttérvilágítás színét - a helyzetét is szabályozhatja. Ezenkívül ellenőrizni fogja az elégetett kalóriák számát, a megtett távolságot és a futópad fordulatszámát. Ezenkívül hozzáférhet macskája BMI-jához és edzéstörténetéhez, így könnyen nyomon követheti a fejlődését.

The-Little-Cat/B612/5

Biztonságos kialakítás

A Little Cat B612 edzőt úgy tervezték, hogy használata teljesen biztonságos legyen. A szemre ártalmas lézer helyett a futópad LED-fényt használ. Ezenkívül az ABS műanyag használata a tartósságban is megmutatkozik, a védőhabok pedig megakadályozzák a sérüléseket.

The-Little-Cat/B612/2

Vezeték nélküli működés

A futópad vezeték nélkül működik, ami nagyobb használati szabadságot garantál. Ráadásul 6 másodperc használaton kívüli állapot után készenléti állapotba kerül. Ezen kívül a csomag tartalmaz egy mágneses töltőkábelt is, mellyel visszaállíthatod a futópad energiáját – kb. 4,5 óra elteltével már készen áll a munkavégzésre. Ezenkívül az alkalmazás tájékoztatja Önt az akkumulátor állapotáról.

The-Little-Cat/B612/8

Csendes működés

Aggódik, hogy a futópad túl sok zajt ad? Nem kell. A Little Cat B612 futópad rendkívül csendes működésével tűnik ki, amely nem haladja meg a 65 dB-t. Így lazíthat kedvenc könyve mellett bosszantó zaj nélkül.

The-Little-Cat/B612/4

A csomag része

  • futópad
  • a futópad alapja
  • párna
  • mágneses töltőkábel
  • védőhabok
Gyártó A kis macska
Modell B612
Méretek 1,23 x 0,31 x 1,3 m
Súly 30 kg
Anyag ABS, szilikon, AI, PA, PET, PE
Sebesség 72 fordulat percenként, 15 km/h
LED háttérvilágítás igen, többszínű
Tápegység 5V
Kapcsolat Bluetooth
A használat kiscica
Operációs rendszer Android, iOS

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Háziállatok számára
Súly: 65.184 kg
Opció: univerzálny

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: