Intelligens öntisztító alomdoboz macskáknak Catlink Pro-X Standard verzió

Kód: CL-07
270 838 Ft
Raktáron, kiszállítás 24 órán belül (>5 db)
Várható kézbesítés:
4.10.2023
Szállítási lehetőségek

Részletes információ

Termék részletes leírása

Intelligens öntisztító doboz macskáknak Catlink Pro-X Standard verzió

Többé nem kell időt töltenie a macska utáni takarítással. Az intelligens öntisztító macskaalom Catlink Pro-X Standard Version néhány pillanat alatt megtisztítja magát. Akár 4 üzemmódot kínál, és teljesen biztonságos kedvence számára. Nagyméretű, akár 13 literes szennyeződéstárolóval rendelkezik, a tisztaságról 3 rétegű szagtalanító és sterilizáló rendszer gondoskodik. A Catlink alkalmazással kényelmesen vezérelheti távolról az alomdobozt, valamint hasznos értesítéseket kaphat, vagy jelentéseket érhet el macskája egészségi állapotáról. A Catlink készüléket gondosan átgondolt kialakítás jellemzi. Az istállót kisebb és nagyobb macskák is használhatják - 1,5 kg-tól 10 kg-ig terjedő súlytartományban.

Akár 4 üzemmód

Igazítsa az alomdoboz működését az elképzeléseihez. A készülék akár 4 üzemmódot is biztosít, melyeket kényelmesen válthatunk az alkalmazásból vagy egy dedikált gomb segítségével. A kézi mód lehetővé teszi az alomdoboz manuális indítását és leállítását. Az időzítő lehetővé teszi, hogy beállítsa azt az órát, amikor szeretné, hogy a készülék működjön. Szeretné, hogy az alomdoboz egy bizonyos idő elteltével automatikusan elkezdődjön a tisztítás, miután macskája használja? Válassza az Auto módot, és döntse el, hogy mennyi idő után induljon el a tisztítás (1/3/5/10/30 perc). Az Empty mód lehetővé teszi az alomdoboz ürítését - csak nyomja meg a megfelelő gombot.

Megbízható tisztítás

A készülék hatékony tisztítást tesz lehetővé rövid időn belül, ami több macska esetén biztosítja, hogy egyiknek se kelljen túl sokáig várnia a sorára. Az alomdoboz fejlett szűrőrendszert használ, amely hatékonyan választja el a szennyeződéseket. A háromrétegű intelligens szagtalanító és sterilizáló rendszer kellemes illatot biztosít a nap 24 órájában. A hulladéktároló űrtartalma akár 13 liter is lehet, így csak kéthetente egyszer ürítheti ki könnyedén.

Nem kell aggódnia kedvence biztonsága miatt

Az intelligens alomdoboz Catlink Pro-X Standard Version teljesen biztonságos a háziállatok számára. A többszintű védelmi rendszernek köszönhetően nem kell attól tartanod, hogy az alom használata közben történik valami a macskáddal. A precíz érzékelők megbízhatóan érzékelik kedvence jelenlétét. Mit jelent. Ha a macska tisztítás közben bekerül az alomdobozba, azonnal leáll. Ezenkívül az almot úgy tervezték, hogy minimálisra csökkentse a felborulás kockázatát.

Szerezzen be több funkciót az alkalmazással

Még több funkcióhoz szeretne hozzáférni? Használja a speciális Catlink alkalmazást! Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy kényelmesen kezelje a kukát okostelefonjáról vagy táblagépéről. Többek között lehetővé teszi a készülék be- és kikapcsolását, üzemmódváltást, valamint kedvence egészségi állapotával kapcsolatos jelentések figyelését. Ráadásul az alkalmazásban több felhasználóval is megosztható az eszköz, így a háztartás többi tagja is távolról kezelheti az alomdobozt!

Gyártó Catlink
Modell CL-07
Névleges feszültség 12V / 2A
Rendeltetésszerű használat 1,5-10 kg súlyú macskák
Tartály kapacitása 13 év
Üzemmódok Kézi, automata, időzítő, üres

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Háziállatok számára
Súly: 27.95 kg
A termék hossza cm-ben: 63
A termék magassága cm-ben: 81
Szélesség cm-ben: 63
Teljes súly grammban: 53581.5
Opció: univerzálny

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: