Petoneer Smart Dot Dog/Cat Smart Play Laser

Kód: TY010
14 750 Ft
Raktáron, kiszállítás 24 órán belül (>5 db)
Várható kézbesítés:
4.10.2023
Szállítási lehetőségek

Részletes információ

Termék részletes leírása

Intelligens lézeres Petoneer Smart Dot

A macskák vadásznak születnek. Ha szeretné szórakoztatni kedvencét, miközben segít abban, hogy jó formában maradjon, szerezze be a Petoneer Smart Dot interaktív játékot. A készülék mozgó lézerpontot bocsát ki, amelyet a cicája üldözni tud – hosszú ideig remek szórakozás! A többféle működési módnak, a Micro USB-n keresztüli töltésnek és az alkalmazáson keresztüli vezérlésnek köszönhetően az intelligens lézer használata hihetetlenül kényelmes.

A tökéletes módszer az unalom megölésére

Ha egy macska egyedül marad a házban, gyakran megunja és rendetlenséget kezd. A Petoneer Smart Dot segít megelőzni ezt. Az eszközt arra hozták létre, hogy serkentse a macska ösztöneit, és felébressze az állatban rejtőzködő vadászt. Remek szórakozást nyújt kedvencének, ha egyedül marad otthon. Beállíthatod, hogy kedvenced állandóan szórakoztasson – macskabarátod észre sem veszi, hogy elmentél! A macskák soha nem fognak unatkozni ezzel az interaktív társsal.

Többféle működési mód

3 sáv és 3 mód közül választhat 3 különböző szögből. Így könnyedén hozzáigazíthatja kedvence igényeihez és szokásaihoz a készülék működését. 2 macskád van? Semmi gond – válassza ki a legnagyobb munkaterületet, és hagyja, hogy kedvencei boldogan és szabadon üldözzék a piros pontot még nagyobb területen.

Időbeosztás beállítása kedvence számára

Még több lehetőséghez párosítsa Smart Dotját az alkalmazással. Például beállíthat egyéni játékmeneteket macskái számára. Állítsa be azokat az órákat, amelyek alatt az eszköznek működnie kell, valamint az egyes üzemmódokat. Lepje meg kedvenceit, és hagyja, hogy élvezzék a nagyszerű szórakozást még akkor is, ha Ön távol van otthonától.

Együtt játszani

Az alkalmazás segítségével távolról is vezérelheti a lézerpontot. A modern technológia garantálja a stabil működést zavarás nélkül. Egyszerűen mozgassa okostelefonját bármely irányba, és nézze meg, ahogy a cicája kergeti a kis piros pontot a szobában. Nagyon jó szórakozás mindkettőtöknek!

Az Ön és macska számára készült

Mitől tűnik ki még a Smart Dot Petoneer? Stílusos, eredeti design! Az eszközt úgy tervezték, hogy hasonlítson egy macska formájára – így azonnal nyilvánvalóvá válik, hogy szőrös barátjának szánták. Kicsi és hordozható – szabadon hordozhatja és bárhová elhelyezheti. Tápellátás USB-porton keresztül – csak csatlakoztassa a konnektorhoz vagy a tápegységhez. A szinte láthatatlan érzékeny gomb tökéletesen illeszkedik a készülék kialakításába és kényelmes kezelést biztosít.

TUYA készülékkel működik

Az intelligens Petoneer Smart Dot lézer a TUYA platformon alapul. Ez azt jelenti, hogy kompatibilis más TuyaSmart-ot használó termékekkel. A legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében a Petoneer alkalmazást a Tuya protokoll alapján fejlesztették ki. Ez rendkívül intuitívvá, könnyen használhatóvá és egyszerre működővé teszi, és egy sor egyéb lehetőséget kínál.

Csomagban

  • Intelligens lézeres Smart Dot
  • USB tápkábel
Márka Petoneer
Modell PTY010
Méretek 90 x 122 mm
Súly 173 g
Felület Micro USB
Alkalmazás Petoneer

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Háziállatok számára
Súly: 0.256 kg
Opció: univerzálny

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: