Homerunpet WF20 kisállat szökőkút

Kód: WF20
20 588 Ft
Raktáron, kiszállítás 24 órán belül (>5 db)
Várható kézbesítés:
4.10.2023
Szállítási lehetőségek

Részletes információ

Termék részletes leírása

Intelligens szökőkút/itató kutyák és macskák számára Homerunpet WF20.

Ön hosszú órákat dolgozik távol otthonától, és ez idő alatt kedvence már megitta az összes vizet a tálból? Szeretnéd elkerülni az ilyen helyzeteket? A kutyáknak és macskáknak szánt WF20 intelligens szökőkúttal ez a probléma megszűnik! A készülékbe férő víz mennyisége legfeljebb 2 liter, így egy macskának akár 7 napra is elegendő! Még attól sem kell tartania, hogy megromlik, mert az öntözőkanna 3 fokozatú szűrőrendszerrel van felszerelve, amely mindig biztosítja a friss és ízletes vizet.

Friss víz

Elfelejtheti kedvence víz folyamatos cseréjét, mert az piszkos és tele van szőrrel. A Homerunpet öntöző 3 fokozatú szűrőrendszerrel van felszerelve, amely 2 pamutháló közé behelyezett, porított kókuszszénből áll. Ezek megakadályozzák, hogy a víz elhalványuljon, jó ízt biztosítanak, valamint kiszűrik az állati szőrt és a szennyeződéseket a vízből. Mostantól biztos lehet benne, hogy kedvencei mindig friss és ízletes vizet fognak inni.

Tökéletes itatók kutyáknak és macskáknak

Az intelligens Homerunpet itató a 2 literes tartály nagy térfogatának köszönhetően kutyák és macskák számára egyaránt alkalmas lesz. Egy macska számára ez a mennyiség akár 7 napra is elegendő, így ez a készülék ideális, ha állandóan távol van otthonról. Ezen kívül az öntözőben lévő átlátszó ablaknak köszönhetően figyelemmel kísérheti a vízszintet, a készülék elején található LED visszajelző pedig figyelmeztet, ha leáll a szivattyú.

Kényelmes használat

A Homerunpet itató a nagy vízfelületnek köszönhetően nagyobb háziállatok számára is ideális lesz. A tálat 4,18-os szögben megdöntötték, hogy a kedvence nagyobb kényelmét szolgálja, és ha a készülék áram nélkül van, bizonyos mennyiségű elektromos áramot képes tárolni. Ez a szökőkút akkor is működik, ha kis vízszint van a tartályban. Ráadásul ez a készülék nagyon csendes (hangerőszintje mindössze 20 dB), köszönhetően a 20 víziútnak.

Intuitív vezérlés

A Homerunpet öntöző vezérlése nagyon intuitív, és a teljes szerkezet összeszerelése csak egy pillanatig tart. Két kattintással válthat az üzemmódok között, amelyek a normál üzemmód (amely folyamatosan vizet ad) és a szakaszos üzemmód (ami kétpercenként ad vizet). Egy kattintás kikapcsolja a LED-lámpát, miközben a gombot hosszabb ideig lenyomva tartja az eszköz időzítőjének újraindításához. Nem kell aggódnia a Homerunpet tisztítása miatt sem, mert problémamentes. Könnyedén szétszedheti a teljes szerkezetet és szabadon tisztíthatja.

Biztonság

A Homerunpet gondoskodik Ön és kedvence biztonságáról. A készülék alja úgy van beprogramozva, hogy csak akkor kapcsoljon be, ha egy külön szivattyút helyez a tetejére. Ha véletlenül rátette a telefont vagy a kulcsokat, az automatikusan kikapcsol. Ráadásul ez a készülék a csúszásgátló lábaknak és a speciális konstrukciónak köszönhetően nehezen borulhat fel. Ezáltal a Homerunpet szökőkút immunis a házi kedvencei támadásával szemben.

Gyártó Otthon futtatott kisállat
Modell WF20
Kapacitás 2 liter
Méretek 19,3 × 19,3 × 14,91 cm
Hangerő 20 dB
Súly 1,4 kg

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Ivókutak
Súly: 1.841 kg
Opció: univerzálny

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: