Pawbby kutya és macska szökőkút

Kód: MG-WF001EU
26 541 Ft
Raktáron, kiszállítás 24 órán belül (>5 db)
Várható kézbesítés:
6.12.2023
Szállítási lehetőségek

Részletes információ

Termék részletes leírása

Pawbby kutya és macska szökőkút

Állandó hozzáférést biztosítson kedvencének friss és tiszta vízhez. Ez a Pawbby öntöző 4 fokozatú szűrést kínál, amely hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket. Ugyanakkor rendkívül halkan működik, használatát pedig a Xiaomi Home alkalmazás könnyíti meg. A készülék mozgásba hozza a vizet is, hogy felhívja kedvencei figyelmét és itatásra ösztönözze őket. Az öntöző is nagyon könnyen tisztítható. A termék alkalmas felnőtt macskák, valamint kis- és közepes méretű kutyák számára.

Az Ön kedvence számára készült

Pawbby szökőkútja folyamatosan mozgásba tudja hozni a vizet, egy hegyi patakot vagy folyót utánozva. Ez vonzóbbá teszi az ivást a háziállatok számára. Ráadásul a készülék 7°-os szögben ívelt, aminek köszönhetően a négylábú kedvencek is kényelmesen használhatják. A termék előnye a csúcsminőségű mechanizmusok is, amelyek a megbízható működésért felelősek, és megakadályozzák, hogy a szőr vagy a haj elzárja. Ez később folyamatos vízáramlásban tükröződik.

4 fokozatú szűrés

Ügyeljen arra, hogy kedvence csak tiszta vizet igyon, káros részecskék nélkül. A Pawbby öntözőkanna 4 fokozatú szűrőrendszerrel van felszerelve, amely hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket. A speciális PP műanyag háló felfogja a szőrt és a szőrt, míg a PET pamut blokkolja az egyéb szennyeződéseket. Az aktív szén eltávolítja a kellemetlen szagokat és a klórmaradványokat, az ioncserélő gyanta pedig tökéletesen megbirkózik a kalcium- és magnéziumionokkal, amelyek többek között hozzájárulnak a vízkő képződéséhez.

Csendes működés

Ne féljen a bosszantó zajtól. Az öntözőkanna meglepően halkan működik - az átgondolt kialakításnak köszönhetően sikerült kiküszöbölni a fröccsenő víz hangos hangját. A készülék kiváló minőségű szivattyúval is fel van szerelve, amely csökkenti a zajt. Mindezeknek köszönhetően a szökőkút zajszintje mindössze 30 dB körüli. Nem kell attól tartanod, hogy pihenés közben kellemetlen hangok zavarják, vagy megijesztik kedvencedet!

Intelligens vezérlés az alkalmazás segítségével

Most még kényelmesebben irányíthatja a készüléket. Csak add hozzá a Xiaomi Home alkalmazáshoz! Amikor ezt megteszi, hasznos értesítéseket kap, amelyek emlékeztetik a víz feltöltésére, az öntöző tisztítására vagy a szűrőcserére. Kényelmesen válthat a 2 elérhető mód között is. Normál módban a szökőkút a nap 24 órájában adagolja a vizet, Smart módban pedig folyamatosan egész nap, éjszakai szünetekkel.

Felhasználóbarát

Élvezze az öntözőkanna kényelmes vezérlését. A beépített ablak segítségével bármikor ellenőrizheti a tartályban lévő vízszintet, és a színes háttérvilágítás emlékezteti, ha vizet kell utántölteni. A visszajelzőt a gombbal is kikapcsolhatja, hogy éjszaka ne zavarjon. A szökőkút űrtartalma legfeljebb 2 liter, ami körülbelül 4-7 napra elegendő. A fedélben kis mennyiségű víz is tárolható - így kedvence áramszünet esetén is zavartalanul táplálkozik.

Továbbfejlesztett kialakítás

Ha ki szeretné cserélni a vizet a tartályban, csak emelje fel a fogantyút - a készülék automatikusan kikapcsol, és a fedél felhelyezése után folytatja a működést. Ezenkívül az öntözőkanna moduláris felépítése jelentősen megkönnyíti a tisztítást. A termék elkészítéséhez kiváló minőségű műanyagokat használtak, nylon fonott kábele pedig rendkívül strapabíró – kedvence fogai nem riasztják el! A nagy alap és csúszásgátló párnák is növelik a szökőkút stabilitását.

Márka Pawbby
Cím Intelligens kisállat szökőkút
Modell MG-WF001EU
Szín fehér
Kapacitás 2 l
Szűrés 4 fokozatú
Zajszint Körülbelül 30 dB
Célja Felnőtt macskák, kis és közepes méretű kutyák
A használat Xiaomi Home

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Ivókutak
Súly: 1.858 kg
Opció: univerzálny

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: