Cheerble Wicked Egg interaktív kisállatjáték (sárgabarack)

Kód: C0222A
15 530 Ft
Raktáron, kiszállítás 24 órán belül (>5 db)
Várható kézbesítés:
6.12.2023
Szállítási lehetőségek

Részletes információ

Termék részletes leírása

Cheerble Wicked Egg interaktív kisállat játék (barack).

Szórakoztassa kedvencét, amíg távol van! A Wicked Egg egy automata játék intelligens takarmányadagolóval. Könnyedén testreszabhatja teljesítményét 3 nehézségi móddal. Lehetővé teszi rövid parancsok és dicséretek rögzítését is. Tartós és biztonságos anyagból készült kedvence számára. Könnyen tisztán tarthatod is.

3 nehézségi mód

Válassz 3 nehézségi mód közül, és igazítsd kedvencedhez a játék tevékenységét! Az indító mód 10 percnyi szórakozást biztosít, a játék minden egyes érintése egy perccel lerövidíti az időt. Ha lejár az idő, szőrös barátod egy csemegét kap. Ha az Indító mód túl egyszerűvé válik, váltson Speciálisra – egy 10 perces visszaszámlálásra, ahol minden érintés 20 másodpercet vesz igénybe. A Szakértői mód viszont minden érintésre 10 másodperces visszaszámlálást indít el, mielőtt kedvence csemegét kapna.

Okos megoldás

A speciálisan tervezett játék nemcsak játékra, hanem pihenésre is időt ad kedvencének. A készülék 10 percig működik, majd további 30 percre alvó üzemmódba kapcsol. Házi kedvence bármikor könnyedén újraaktiválhatja – egyetlen érintéssel! Ezenkívül rögzíthet egy parancsot a játék támogatására vagy a dicséretre.

Tartós konstrukció

Az interaktív játék tartós, sérülésálló anyagból készült, amely biztonságos a háziállatok számára. Színes LED lámpával is fel van szerelve, amely még jobban ösztönzi kedvencét a játékra. Könnyen tisztán is tarthatod, csak egy ronggyal töröld át. A Wicked Egg játékot USB-kábellel töltheti fel – körülbelül 50 perc múlva újra használatra kész.

A csomag része

  • Wicked Egg interaktív játék
  • USB kábel
  • kézikönyv
Gyártó Egészségére
Modell C0222
Szín Sárgabarack
Anyag TPU
Súly 320 g
Méretek 83 x 99 mm
Akkumulátor Lítium-polimer
Akkumulátor-kapacitás 300 mAh
Üzemi hőmérséklet 0-40°C
Töltési idő 50 perc
Használat ideje 4 órán belül

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok
Súly: 0.41 kg
Opció: univerzálny

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: