Cheerble Wicked Mouse interaktív macskajáték (kék)

Kód: C0821
12 112 Ft
Raktáron, kiszállítás 24 órán belül (>5 db)
Várható kézbesítés:
6.12.2023
Szállítási lehetőségek

Részletes információ

Termék részletes leírása

Interaktív játék macskáknak Cheerble Wicked Mouse

Adjon fantasztikus szórakozást macskájának. Az interaktív Cheerble Wicked Mouse játék kisegér formájú, automatikusan elszalad kedvence elől, és elugrik az akadályoktól. Ily módon serkenti kedvence vadászösztönét, és aktívvá teszi! A készülék strapabíró újratölthető akkumulátorral van felszerelve, és a mellékelt micro USB kábellel tölthető. Ugyanakkor biztonságos és tartós az állatok számára.

Tökéletes szórakozás

Ha a macskája unatkozik, és nincs tevékenysége, rosszindulatú lehet. A Wicked Mouse játék segít megelőzni ezt! Csak nyomja meg az egér orrában elrejtett gombot, és a készülék automatikusan mozogni kezd, és elszalad kedvence elől. A termék egy intelligens algoritmust használ, melynek köszönhetően önállóan változtat irányt, és amikor akadályba ütközik, például falnak vagy bútornak, felugrik és egy másik irányba gurul. Nem kell attól tartanod, hogy elakad valahol, és elrontja kedvence szórakozását!

Átgondolt tervezés

Szinte minden macskatulajdonos tudja, hogy ezek az egyedülálló háziállatok szeretnek vadászni. A Wicked Mouse játékot úgy tervezték, hogy kielégítse kedvence vadászati ​​igényeit. Formája egérre emlékeztet, és villogó RGB világítású farokkal van felszerelve. Ez még jobban felkelti kedvence figyelmét, és üldözésre ösztönzi őket! Ezenkívül a készülék környezetbarát és tartós anyagokból készült - kedvence fogai és karmai nem riasztják el!

Intelligens vezérlés

A készüléket úgy tervezték, hogy macskájának elegendő ideje legyen játszani és pihenni. A Wicked Mouse először 10 percig működik, majd alvó módba kapcsol. Azonban bármikor újraaktiválható – elég, ha a macska például az orrával vagy a mancsával megérinti. Ennek a megoldásnak köszönhetően biztos lehet benne, hogy kedvence nem fog elfáradni, és a játék sem fárad el túl hamar.

Beépített újratölthető akkumulátor

Nem kell játékelemeket vásárolnia kedvencének, és pénzt költenie rájuk. A Wicked Mouse egy hosszú élettartamú újratölthető akkumulátorral van felszerelve - egyszerűen töltse fel a mellékelt mikro USB-kábellel. Csak körülbelül egy órát vesz igénybe! Egy teljesen feltöltött eszköz körülbelül 40 percnyi játékidőt biztosít macskájának. Így nem kell túl gyakran tölteni. Gondoskodjon arról, hogy kedvence mindig jól érezze magát, és biztos lehet benne, hogy nem fog unatkozni!

Csomagban

  • Wicked Mouse interaktív játék
  • Töltőkábel (micro USB)
  • Kézikönyv
Márka Egészségére
Cím Gonosz egér
Modell C0821
Szín Kék
Alkalmas Macskák
Anyag ABS, TPU, PVC
Méretek 60x50x36 mm (farok nélkül)
Súly 45g
Akkumulátor-kapacitás 135 mAh
Bejárat 5V-1A

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok
Súly: 0.078 kg
Opció: univerzálny

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: