Homerunpet TB10 intelligens játéklabda kutyának/macskának

Kód: TB10
6 574 Ft
Raktáron, kiszállítás 24 órán belül (>5 db)
Várható kézbesítés:
29.9.2023
Szállítási lehetőségek

Részletes információ

Termék részletes leírása

Okos labda Homerun TB10

Ha macskájának nincs elég tevékenysége, nem csak unatkozik, és elkezdhet játszani, hanem éjszaka is rohangál, és nem hagyja aludni. Ezért megéri gondoskodni arról, hogy a nap folyamán megfelelő lebilincselő szórakozást biztosítson neki. Ebben segít a Homerun TB10 okoslabda. Önállóan mozog véletlenszerű irányokba, és képes a macska összes érzékszervére hatni, serkentve a vadászösztönét. A 2 játékmódnak és a csere után akár 25 napos akkumulátor-élettartamnak köszönhetően még egyszerűbb a használata.

Serkenti a macska ösztöneit

A Homerun TB10 egy kicsi, de hihetetlenül erős motorral van felszerelve. Egy speciális processzorral is rendelkezik, amely felismeri a készülék mozgását. Ennek köszönhetően a labda a megfelelő pillanatokban automatikusan megváltoztatja a gördülési irányát. Kiszámíthatatlan cselekvésének köszönhetően macskájának valódi ügyességet és elszántságot kell mutatnia, hogy „elkapja”. Szőrös vadásza biztosan értékelni fogja ezt a tevékenységi formát!

Különféle ösztönzők

A játék hatással van macskája különböző érzékszerveire. A beépített lézerfény vizuálisan leköti, a labdához rögzített csengővel ellátott húr pedig serkenti a hallását. De ez még nem minden! A játékot saját maga is kiegészítheti más „csináld magad” kiegészítőkkel, például tollal vagy macskamentával. A sok különböző inger biztosan felkelti kedvence figyelmét és ösztönzi őt, hogy legyen aktív.

2 játékmód közül lehet választani

A labda 2 üzemmódban működhet - normál és intelligens. Ha az elsőt választja, a készülék 8 percig fog működni. Ez a tökéletes alkalom, hogy játssz a macskáddal. És ha bekapcsolja az intelligens módot, egy speciális beépített chip bekapcsolja a golyót, amikor megérinti, és egy bizonyos idő után automatikusan kikapcsol. Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb lehetőséget, és nyújtson kedvenceinek elképesztő szórakozást!

Hosszú munkaidő

A labda táplálásához normál AAA elemeket használhat. Meglepően hosszú üzemidőt garantálnak a készüléknek. Feltételezve, hogy macskája naponta kétszer játszik a labdával, egy elemcsere után akár 25 napig is működhet. Ez majdnem egy hónap tökéletes szórakozás négylábú barátjának!

A macska fogai nem fenyegetik

A készüléket úgy tervezték, hogy tartós és könnyen használható legyen. Strapabíró PC műanyagból készült - ellenáll az esésnek, kopásnak és harapásnak. Az injekciós technikának köszönhetően a labda víz- és porálló is. Ezenkívül a be- és kikapcsolásához csak óvatosan nyomja meg a gombot.

Márka Hazafutás
Modell TB10
Cím Okos labda
Átlagos 7,2 cm
Súly 120 g
Tápegység AAA elem

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Játékok
Súly: 0.19 kg
Opció: univerzálny

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: