Elektromos kávédaráló HiBREW BM01T-1

Kód: BM01T_BK_1CUP
17 864 Ft
Raktáron, kiszállítás 24 órán belül (>5 db)
Várható kézbesítés:
4.10.2023
Szállítási lehetőségek

Részletes információ

Termék részletes leírása

HiBrew elektromos kávédaráló

Kezdje kellemesen a napot egy csésze kedvenc kávéjával. Az akár 70 W teljesítményű HiBrew elektromos kávédaráló hatékonyan darálja a szemes kávét. Fordulatszáma eléri a 18 000 fordulatot percenként, nyomatéka 422 mN-m, zajszintje pedig rendkívül alacsony. Ezenkívül a termék használata nem okoz problémát. A készüléket kompakt kialakítás jellemzi, így könnyedén magaddal viheted bárhová. Most bárhol élvezheti az aromás kávét!

A szemes kávé őrlési fokának beállítása

Döntse el maga, milyen kávét szeretne. A HiBrew elektromos daráló 2 fokozatú kávészemek őrlését teszi lehetővé. Az elsőnek köszönhetően már 40 másodperc után élvezheti a közepesen őrölt kávét. Másrészt a második választása 80 másodpercre növeli az őrlési időt, és lehetővé teszi, hogy élvezze a finomra őrölt kávét. Készítse el kedvenc italát ízlése szerint. Ezenkívül a kávébabdaráló kapacitása akár 350 ml is lehet.

Felhasználóbarát

A HiBrew daráló kezelése meglepően egyszerű. A daráló egy gombbal van felszerelve, amellyel kényelmesen vezérelheti működését. Egy gombnyomással ellenőrizheti az akkumulátor töltöttségi szintjét. Két megnyomás hatására a készülék működésbe lép. Ha fel akarja gyorsítani az őrlési folyamatot - nyomja meg háromszor a gombot. Tudja meg, milyen kényelmes!

Intelligens kialakítás

A HiBrew elektromos kávédaráló elegáns, minimalista kialakítású. A készülék USB porttal rendelkezik, amely kényelmes energia-visszaállítást tesz lehetővé. A dugó ellenáll a pornak és a víznek. A szilikon csúszásgátló elemek növelik a termék stabilitását és minimalizálják térfogatát. A kompakt méretek kényelmes szállítást tesznek lehetővé, és ideálissá teszik a készüléket kis konyhákban is.

Gyártó HiBrew
Modell BM01T_BK_1KUPA
Gabonadaráló kapacitás 350 ml
Erő DC 7,4 V / 70 W
Tápegység DC 5 V / 1 A
Sebesség 18.000 fordulat percenként
Nyomaték 422 mN-m
Méretek 7,9 x 15 x 7,9 cm

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Kávégépek és tartozékok
Súly: 0.822 kg
Opció: univerzálny

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: