Mosópor mogyoróból fehér ruhaneműhöz és szövetpelenkákhoz Tierra Verde 850g

Kód: 2011
3 000 Ft
Raktáron, kiszállítás 24 órán belül (2 db)
Várható kézbesítés:
6.12.2023
Szállítási lehetőségek
Fehér és tartós színű textíliákhoz való készítmény fehérítő hatással, antimikrobiális adalékanyaggal. Alkalmas ágyneműhöz, babaruhákhoz és természetes szálakból és vegyes anyagokból készült szövetpelenkákhoz.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Mosópor mogyoróból fehér ruhaneműhöz és textilpelenkákhoz Tierra Verde 850g

Az új, továbbfejlesztett formulának köszönhetően a fehér ruhákhoz való mosópor környezetbarátabb, és sokkal kisebb mennyiség használata esetén is jobb hatást fejt ki. A termék mosóképességét a szappandiópor támogatja, amely az azonos alapanyagból származó kivonatot helyettesítette. A korábbi 50 g helyett most 15 g por is elég egy mosóadaghoz. A termék már tartalmaz szódabikarbónát is , amely természetesen elnyeli a nem kívánt szagokat. Ugyanakkor illattalan marad és bármilyen illóolajjal kiegészítheted, ami kellemesen illatosítja a textilt és a mosógépet egyaránt. A por nem alkalmas gyapjú anyagokhoz, mert csökkentheti azok nedvszívó képességét.


A készítményt még a 3 év alatti gyermekek bőre is jól tolerálja.

A használat:

15 g por (1 evőkanál) mosási ciklusonként, 4-5 kg ​​ruhaneműhöz.

Ha az anyag megengedi, legalább 40 °C-on mossa ki (pl. izzadság és zsír könnyebb feloldása érdekében).

Fogalmazás:

> 30% nátrium-karbonát, 5-15% nátrium-perkarbonát, 5-15% szilikát, 5-15% nátrium-hidrogén-karbonát (szódabikarbóna), nátrium-citrát; < 5% szerves szappanpor és olíva szappanpor (olívaolajos szappan, nátrium-klorid).

Nátrium-karbonátot, nátrium-perkarbonátot, szilikátot tartalmaz . FIGYELEM: Súlyos szemirritációt okoz. Tartsa távol gyermekektől. Ne lélegezze be a port. Használjon védőkesztyűt, védőszemüveget. LENYELÉS ESETÉN: Öblítse ki a száját. NE HÍVJ hányás. BŐRRE JUTÁSRA (vagy haj): Azonnal távolítsunk el minden szennyezett ruhát. Öblítse le a bőrt vízzel vagy zuhanyzóval. SZEMBE JUTÁS UTÁN: Óvatosan öblítse ki a szemet vízzel néhány percig. Távolítsa el a kontaktlencséket, ha azok a helyükön vannak és könnyen eltávolíthatók. Folytassa az öblítést. Ha a szemirritáció továbbra is fennáll : Forduljon orvoshoz/kezeléshez. A tartalmat/csomagolást hulladékkezelésre felhatalmazott személynek átadva vagy a szállítónak visszaküldve ártalmatlanítsa.

Felszámolás: A fel nem használt terméket adja le a speciális vagy veszélyes hulladékok gyűjtőudvarába. Alapos kiürítés/öblítés után a használt csomagolást adja át a szétválogatott hulladéknak.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Mosás
Súly: 850 kg
Konzistencia: tuhá
Certifikát: GOTS, PEFC, ECO GARANTIE

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: