Mosószóda - nátrium-karbonát Tierra Verde 5 kg

Kód: 2012
3 851 Ft
Raktáron, kiszállítás 24 órán belül (1 db)
Várható kézbesítés:
29.9.2023
Szállítási lehetőségek
Nátrium-karbonát (Na2CO3) - porított mosószóda.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Mosószóda - nátrium-karbonát Tierra Verde 5 kg

Lágyítja a vizet, és így védi a mosógépet a vízkőtől. Feloldja a zsírt és eltávolítja a foltokat a textíliákról, erősen szennyezett ruhanemű (zokni, munkaruha, törölköző) mosásához, áztatásához adják. A mosószóda az egyik alapvető összetevője a házi mosópor és szappannyálka előállításának, amelyek a legolcsóbb és legökológiaibb mosási módok közé tartoznak (amennyiben megfelelő szappant használnak szintetikus vegyszerek, parfümök, színezékek, pálmaolaj nélkül).

A használat:

KEMÉNY VÍZHEZ: Könnyítse meg munkáját, és ismerje meg a víz keménységét Tesztcsíkkal . A mosószóda nem lágyítja minden típusú vízkeménységet, ebben az esetben javasoljuk a kemény víz kezelését Vízlágyító, amely jelentősen csökkenti a mosószer felhasználást és korlátozza a csapadék lerakódását a textíliákban (mosás, ruhanemű őszülése) és a mosógépben.

FOLTOK ELLEN: Mosás előtt kezelje a foltokat Epeszappan vagy Olíva szappan citrom kivonattal.

A SZAPPANSLIME RECEPTE: 1 darab mosószappant (kb. 170-180 g) lereszelünk, ill. Szappanpehely és öntsünk forró vizet a 10 l-es vödörbe. Adjunk hozzá 100-150 g mosószódát, és alaposan keverjük össze. Használhatunk botmixert is. Ügyeljen a szóda mennyiségének túllépésére, mert a ruhanemű szürkévé válhat. Adjunk hozzá forró vizet és keverjük újra. Fehér ruhákhoz ajánljuk A PUER fehérítőport az őszülés megelőzése érdekében adjuk az öblítő tartályhoz Ruhavasaló. A mosóhatás erősítése érdekében javasoljuk hozzáadását Epeszappan pehely. Ezután zárja le a vödröt fedővel, és hagyja állni. Másnap kész is a nyálka.

ADAGOLÁS: kb.250-300 ml egy normál mosáshoz. A szappan iszap nem alkalmas szintetikus anyagok (pl. poliészter gyapjú pelenkák) mosására. A szappan iszap nem alkalmas kemény vízben történő mosásra.

A MOSÓPOR RECEPTE: Keverje össze a mosószódát finomra reszelt mosószappannal, ill. Őrölt olíva szappan mosáshoz 4:1 arányban (pl. 400 g szóda és 100 g szappan). Óvatosan és óvatosan keverjük össze. Ügyeljen arra, hogy ne lélegezze be a szódát. A port fedős vödörbe zárjuk, különben kiszárad.

ADAGOLÁS : alkalmazkodjon a mosógép méretéhez és a ruhanemű mennyiségéhez. 5-6 kg ruhaneműhez 2-3 kanál ajánlott. Ha mosás után fehér por maradványok vannak a sötét ruhaneműn, legközelebb csökkentse az adagot. A fehér ruha mosásakor és az őszülés megelőzésére kanalat adunk hozzá PUER fehérítő por.

Fogalmazás:

Nátrium-karbonát (Na2CO3)

Óvintézkedések: FIGYELMEZTETÉS. Súlyos szemirritációt okoz. Ne lélegezze be a port.

SZEMBE KERÜLÉSBEN: Óvatosan öblítse le vízzel néhány percig. Távolítsa el a kontaktlencséket, ha azok rajta vannak, könnyen eltávolíthatók. Folytassa az öblítést. Forduljon orvoshoz/kezeléshez. Tartsa távol gyermekektől.

Felszámolás: A fel nem használt terméket adja le a speciális vagy veszélyes hulladékok gyűjtőudvarába. Alapos kiürítés/öblítés után a használt csomagolást adja át a szétválogatott hulladéknak.

A csomagolás fejlődése: Köszönjük, hogy papírzacskós termék vásárlásával nem keletkezett műanyag hulladék.

Kémiai minimalizmus: A Tierra Verde drogéria gyártásához szükséges alapanyagokat úgy választják ki, hogy azok a lehető legkisebb terhet jelentsék az emberek és a bolygó egészségére. Állatokon nem tesztelték.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Mosás
Súly: 5000 kg
Konzistencia: tuhá
Certifikát: GOTS, PEFC, ECO GARANTIE

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: