ENCHEN Mint 3 vizes cérna (rózsaszín)

Kód: MINT3 -PINK-
9 302 Ft
Kiárusítva
Várható kézbesítés:
20.10.2023
Szállítási lehetőségek

Részletes információ

Termék részletes leírása

ENCHEN Mint 3 öntözőkanna (rózsaszín)

Gondoskodjon a teljes szájhigiéniáról az Enchen rendszerrel. Az öntözőgép tökéletes tisztaságot biztosít. A speciális fúvóka által kivezetett vízsugárnak köszönhetően a legelérhetetlenebb sarkokat is elérheti, és eltávolíthatja az ételmaradékokat az ínyen lévő zsebekből és a fogközökből. A készülék 3 üzemmódot kínál, és az automatikus kikapcsolás funkció védi az akkumulátort a kopástól. A visszahúzható fúvóka megkönnyíti a szállítást, így az ENCHEN Mint 3 irrigátor minden útra elkísér. A vízállósági szint IPX7.

Szabja működését igényeinek megfelelően

Három üzemmód közül választhat - normál, gyengéd és pulzáló. Mindegyikük optimális szájhigiéniát biztosít Önnek. Mindössze 3 percre van szükség ahhoz, hogy fogai tisztán ragyogjanak – ez idő elteltével a készülék automatikusan kikapcsol. Az erős akkumulátor akár 20 napos használatot tesz lehetővé. A készletben található USB-C kábel megkönnyíti a töltést.

Kényelmes használat

Ügyeljen szájhigiéniájára, bárhol is legyen! Az irrigátor fúvókáját könnyedén tárolhatod a víztartályban, így nem kell attól tartanod, hogy szállítás közben eltörik vagy elveszik. Ráadásul az öntözőgép vízállósága IPX7-es szinten van, így semmi sem akadályozza meg a zuhany alatti használatban.

A csomag része

  • Öntözőgép
  • USB-C kábel
  • Használati utasítás
Gyártó Enchen
Modell Menta 3
Szín Rózsaszín
Kapacitás 140 ml
Munkaidő Akár 20 napig
Vízálló IPX 7
Tápegység Elemekkel működik

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Orális zuhanyok
Súly: 0.332 kg
Opció: univerzálny

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: