Nicefeel Deskopt vízselyem 600 ml fejkészlettel és UV fertőtlenítővel FC288

Kód: FC288
25 402 Ft
Raktáron, kiszállítás 24 órán belül (2 db)
Várható kézbesítés:
6.12.2023
Szállítási lehetőségek

Részletes információ

Termék részletes leírása

Állandó vízselyem 600 ml fúvókákkal és UV fertőtlenítéssel Nicefeel FC288

A Nicefeel FC288 helyhez kötött vízselyem lehetővé teszi, hogy még jobban gondoskodjon szájhigiéniájáról. Lehetővé teszi a nyomás beállítását 30-125 psi között, és lehetővé teszi a normál és a masszázsmódok közötti választást. Nagy, 600 ml-es víztartállyal van felszerelve, és nagyon könnyen használható. Speciális UV fertőtlenítő funkcióval ellátott tárolót is kínál, amelyben a mellékelt tartozékokat tárolhatja.

Nicefeel/FC288-white/1

Élvezze a gyönyörű mosolyt

Sokkal alaposabban tisztíthatja fogait vizes fogselyem segítségével, mint önmagában fogkefével. Hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket a szájüreg nehezen elérhető részeiről is. Az FC288 emellett lehetővé teszi a működési mód kiválasztását (standard vagy masszázs), és 5 fokozatú nyomásbeállítást kínál 30 és 125 psi között. Így tevékenységét igényeihez igazíthatja, és még jobban ápolhatja fogait!

Nicefeel/FC288-white/5

Felhasználóbarát

Az FC288 vízmenet nagyon könnyen használható. A beépített gombok és kapcsolók segítségével könnyedén kiválaszthatja a megfelelő üzemmódot és nyomást. A készülék emellett rendkívül halk, zajszintje 72 dB alatti. Érdemes még megemlíteni a nagy, 600 ml-es víztartályt – nem kell abbahagynod a fogmosást, hogy feltöltsd! Ezenkívül a speciális tapadókorong nagyobb stabilitást biztosít a vízselyemnek – nem kell attól tartanod, hogy átcsúszik a munkalapon vagy leesik a földre.

Nicefeel/FC288-white/3

7 zárókupak a csomag része

A készlet akár 7 cserélhető véget tartalmaz, így a vízselymet még jobban az Ön igényeihez szabhatja. A 3 standard tip ideális a mindennapi használatra, míg a fogszabályozó hegyet a fogszabályzót viselők fogják használni. A parodontális hegy alkalmas beteg vagy érzékeny fogínyre. A csomagban talál még egy lepedékeltávolítót és egy nyelvtisztítót is.

Nicefeel/FC288-white/2

UV fertőtlenítés

A Nicefeel segítségével még jobban gondoskodhat higiéniájáról. Az FC288 vízszál egy speciális fúvókával ellátott tartállyal van felszerelve, amely UV fény segítségével történő fertőtlenítés funkciót kínál. Ez azt jelenti, hogy hatékonyan távolítja el a baktériumokat és gátolja növekedésüket. Biztos lehet benne, hogy mindig egy tökéletesen tiszta fúvókával tisztítja fogait! Ezenkívül, ha a fúvókát tartályban tárolja, megvédi a portól és egyéb szennyeződésektől.

Nicefeel/FC288-white/8

Egy dobozban

  • Álló vízszál
  • Standard fúvóka x3
  • Lerakódás eltávolító fúvóka
  • Fogszabályozó fúvóka
  • Parodontális fúvóka
  • Nyelvtisztító fúvóka
Márka Szép érzés
Modell FC288
Szín fehér
Víztartály térfogata 600 ml
Bemeneti feszültség 100-240 V AC 50/60 Hz
Tápegység 18W
Üzemmódok Standard üzemmód, masszázs mód
Nyomás beállítás 5 fok
Nyomás 30-125 psi
Vízfolyás ≥ 290 ml/perc
Hangszint Akár 72 dB

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Orális zuhanyok
Súly: 1.42 kg
Opció: univerzálny

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: