Légnedvesítő Rainforest Smartmi

Kód: HU5160WHEU
72 351 Ft
Raktáron, kiszállítás 24 órán belül (>5 db)
Várható kézbesítés:
4.10.2023
Szállítási lehetőségek

Részletes információ

Termék részletes leírása

Smartmi légpárásító Rainforest párologtató légpárásító

Teremtsen egészséges és biztonságos környezetet otthonában. Rossz hangulat, száraz szem és bőr – ezek és más problémák a múlté. A Smartmi légnedvesítő 3 literes tartállyal van felszerelve, kapacitása 200 ml/h, miközben akár 35 m2-es területen is képes hatékonyan dolgozni. Ezenkívül a készülék átlátszó falakkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik az esőt imitáló vízcseppek megfigyelését. Ezen kívül a LED-es kijelző a legfontosabb tudnivalókat is megadja a készülék működésével kapcsolatban. Emellett a párásító működését a Smartmi Link és az Apple HomeKit alkalmazások is megkönnyítik. A készülék működik a Hey Google és az Amazon Alexa szolgáltatásokkal is – működését egy egyszerű hangutasítással állíthatod be.

Intelligens párásítás

A Smartmi Rainforest légnedvesítő párologtató párásítási technológiát használ. Ez azt jelenti, hogy ventilátorral van felszerelve, amely beszívja a száraz levegőt a készülékbe és átnyomja a szűrőn. A környezetbe visszavezetett levegőt ezután párásítják és megtisztítják a főbb szennyeződésektől. Ráadásul nem képződik köd – így biztos lehetsz benne, hogy nem tesz kárt a fabútorokban. Másrészt a párásító által létrehozott anionok javítják a hangulatot és a koncentrációt.

Felhasználóbarát

A Smartmi Rainforest légnedvesítőt gondosan átgondolt kialakítás jellemzi. A készülék LED kijelzővel rendelkezik, amely tájékoztat a kiválasztott üzemmódról, Wi-Fi állapotról, páratartalomról és a tartályban lévő víz mennyiségéről. Ráadásul a készülék fő alkatrészei könnyen szétszedhetők és tisztíthatók, a tartály újratöltése pedig nem okoz gondot és csak egy pillanatig tart.

Szennyezés szűrése

A készülék polimer szűrővel van felszerelve, amely hatékonyan szűri meg a szennyeződéseket, megakadályozza a baktériumok, a penész és a kellemetlen szagok elszaporodását. Ezenkívül folyó víz alatt tisztíthatja.

Levegő párásítás 15 óráig

A párásító 3 literes víztartállyal rendelkezik, ami csökkenti az utántöltés gyakoriságát. Ennek köszönhetően töltéssel akár 15 órán keresztül is működik. Ezenkívül nem kell eltávolítania a víz utántöltéséhez. A szint feltöltése a felső oldalon található kupola kijelzőn keresztül lehetséges. Másrészt a LED-kijelző információt ad a víz mennyiségéről, és automatikusan leállítja a működést, ha a tartály kiürült.

Csendes működés

A Smartmi Rainforest légnedvesítő rendkívül halkan működik – zajszintje ≤50 dB(A), így nem kell aggódnia a zavaró zaj miatt. Ráadásul a pihentető hang segít megnyugodni, így tökéletes a hálószobába.

Szabja működését igényeinek megfelelően

A légnedvesítő 3 üzemmódot kínál, így megfelel a felhasználók eltérő elvárásainak. Auto módban a készülék automatikusan a környezeti viszonyokhoz igazítja a párásítás intenzitását, Max módban pedig gyorsan és hatékonyan párásítja a levegőt. Az alvó üzemmód lehetővé teszi, hogy lefekvés előtt ellazuljon.

Öntisztító üzemmód

A még nagyobb kényelem érdekében a készülék öntisztító üzemmóddal rendelkezik, amelyet a Smartmi Link alkalmazásból aktiválhat. Ennek köszönhetően a készülék megtisztul a lerakódásoktól és a szennyeződésektől a tartály falán. Többé nem kell bemocskolnia a kezét, elég néhány kattintás az alkalmazásban.

Távirányító

A készülék Smartmi Linkkel és Apple HomeKittel működik, így távolról is vezérelhető. Ezen kívül a párásító kompatibilis az Amazon Alexával és a Google Assistant-nel – így egy egyszerű hangutasítás is elegendő a készülék bekapcsolásához vagy az üzemmód kiválasztásához.

A csomag része

  • Intelligens párologtató légnedvesítő
  • Adapter
  • Használati utasítás
Gyártó Okosak
Modell Rainforest légpárásító
Párásítási módszer Párolgás
Hidratáló teljesítmény 200 ml/óra
Ajánlott működési terület 35 m2 -ig
Víztartály kapacitása 3 liter
Szín fehér
Zaj ≤50 dB(A)
Névleges teljesítmény 7 W
Névleges feszültség 12 V
A tápegység névleges bemenete 100-240 V~, 50/60 Hz, 0,3 A
Vezetéknélküli kapcsolat Wi-Fi IEEE802.11b/g/n 2,4 GHz
Kompatibilitás Amazon Alexa, Google Assistant, Apple HomeKit
Alkalmazás Smartmi Link
Üzemi hőmérséklet 10-40 °C
Relatív páratartalom Maximum 80% (25 °C-on)
Munkamódok Maximális / Automatikus / Alvó mód
Súly Körülbelül 3,3 kg
Méretek ⌀220 x 422 mm

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Párásítók
Súly: 8.864 kg
Opció: univerzálny

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: