Párolgásos légnedvesítő Smartmi 2

Kód: CJXJSQ04ZM
49 363 Ft
Raktáron, kiszállítás 24 órán belül (>5 db)
Várható kézbesítés:
29.9.2023
Szállítási lehetőségek

Részletes információ

Termék részletes leírása

Párolgásos légnedvesítő Smartmi 2

A Smartmi párásító párologtató párásító rendszert használ a legmagasabb párásítási szint elérése érdekében. A párologtatás abból áll, hogy beszívjuk a száraz levegőt, átengedjük a készülék belsejében lévő párásító és tisztító szűrőkön, majd teljesen párásítva és szennyeződésektől mentesen visszajuttatjuk a környezetbe. A továbbfejlesztett kialakítás intuitívabb vezérlést tesz lehetővé. Az innovatív motor és a nagy kapacitás kombinációja hosszú működést tesz lehetővé, amely biztosítja a megfelelő páratartalmat.

Modern motor

Az innovatív és megbízható motor 36 forgó lapáttal lehetővé teszi a gőz kibocsátását, utánozva a kibocsátást természetes környezetben. A 260 ml/óra sebességű nedvesség felszabadulása akár rövid időn belül is optimális párásítást biztosít bármely helyiségben.

Minden elem tisztasága

A vízzel való folyamatos érintkezésnek kitett alkatrészek speciális anyagokból készülnek, amelyek ellenállnak a baktériumok és szennyeződések lerakódásának. Ennek köszönhetően a víz 99%-ig tiszta és mikroorganizmusoktól mentes marad. Ezenkívül egy olyan rendszert vezettek be, amely az összes nedves alkatrészt 8 órán belül megszárítja a párásító belsejében, miután az összes vizet elhasználta. A készülék soha nem bocsát ki kellemetlen nedves szagot.

Egyszerű használat

A készüléket LED kijelzővel látták el, amely a legfontosabb információkat, például a páratartalom százalékos szintjét, a működési módot vagy a tartályban lévő víz aktuális állapotát mutatja. Ezenkívül a készülék vezérléséhez szükséges összes gomb a képernyőn található. A párásító a Mi Home alkalmazásból is vezérelhető, még akkor is, ha távol van a készüléktől.

Hosszú munkaidő

A tágas, 4 liter víz befogadására alkalmas tartály 15 órás folyamatos működést tesz lehetővé a készüléknek, amely nagy tereket is gond nélkül párásíthat. Vízhiány esetén könnyen utántölthető, még a párásító működése közben is, köszönhetően a víz utántöltés lehetőségének a felső részen keresztül, ahol van egy lyuk a gőz kiengedésére.

Optimális feltételek

A készülék nem hoz létre párát és nem halmoz fel nagyobb vízmolekulákat, így a készülék és a körülötte lévő felület száraz marad. Ideális eszköz allergiásoknak, kisgyerekeknek vagy időseknek is, a légnedvesítő nem bocsát ki káros baktériumokat, de lehetővé teszi a gyengébb tüdőfunkciójúak számára szükséges optimális páratartalom fenntartását.

Energiatakarékos és csendes

A csendes működés 34,7 dB-es zajszinttel lehetővé teszi a párásító nappali és éjszakai használatát. A készülék ráadásul rendkívül energiatakarékos, folyamatos működés közben mindössze 8 W energiát fogyaszt, ami stabil és környezetbarát működést tesz lehetővé.

Gyártó Okosak
Modell Párolgásos légnedvesítő 2
Gyártói kód CJXJSQ04ZM
Párásítás Párolgás
A nedvesítés hatékonysága 260 ml/h
Víztartály kapacitása 4 liter
Szín fehér
Hangerő 34-50 dB
Energia fogyasztás 8 W
Súly 5,1 kg
Méret 240 x 240 x 363 mm

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Párásítók
Súly: 7.74 kg
Opció: univerzálny

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: