Ultrahangos párásító Deerma F325

Kód: F325
11 353 Ft
Raktáron, kiszállítás 24 órán belül (>5 db)
Várható kézbesítés:
6.12.2023
Szállítási lehetőségek

Részletes információ

Termék részletes leírása

Deerma F325 ultrahangos légnedvesítő

A modern Deerma F325 párásító ideális otthoni használatra. Kis méretei nagy, 25 W-os teljesítménnyel kombinálva lehetővé teszik bármely helyiség könnyű párásítását.

Modern design

A készülék a legjobb minőségű anyagokból készült a hosszú élettartam érdekében, ugyanakkor modern megjelenésű. Az átlátszó víztartály lehetővé teszi a vízszint figyelését. Kedvenc dekorációit is hozzáadhatja a tartályhoz, hogy ízlése szerint testreszabhassa a légnedvesítőt.

Hidratáló egész nap

Az 5 l-es tartályt csak naponta egyszer kell feltölteni, hogy az egész helyiséget folyamatosan párásíthassa egész nap vagy éjszaka. A párásító figyelmezteti Önt, ha alacsony a vízszint, és ha kifogy, akkor kikapcsol.

Csendes működés

A párásító kialakítása lehetővé tette a működési hangerő lehető legnagyobb csökkentését, így mindössze 36 dB-es zajszinttel működik. Működése még éjszaka is szinte hallhatatlan.

Finom köd

Az esernyő alakú kimenet és a kerámia porlasztó egyenletes gőzkibocsátást tesz lehetővé. Hatékonyan blokkolja a nagy vízcseppeket, és a 8 rés egyenletesen osztja el a finom ködöt a kültéren anélkül, hogy vízfoltokat okozna.

Egyszerű működés

A készülék egyetlen gombbal vezérelhető. Két működési mód létezik: az első fokozat, amely finoman osztja el a gőzt, a második fokozat pedig a gyors párásításhoz nagy ködkibocsátással.

Márka Deerma
Modell F325
Névleges feszültség 220-240 V ~ 50/60 Hz
Névleges teljesítmény 25W
Méretek 220 x 220 x 285 mm
Víztartály kapacitása 5L

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Párásítók
Súly: 4 kg
Opció: univerzálny

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: