NORDICS Fogselyem Fresh Menta kukoricakeményítőből - 50 ml

Kód: 2458
1 928 Ft
Készleten (1 db)
Várható kézbesítés:
5.3.2024
Szállítási lehetőségek

Részletes információ

Termék részletes leírása

Ha igazán erős és egészséges fogakat szeretne, fogai és ínyének teljes körű ápolása mellett ne feledkezzen meg a fogselyemről. A fogselyem a legapróbb fogközökbe is bejut, megtisztítja azt a felgyülemlett lepedéktől és baktériumoktól, és igazán tisztán hagyja a fogakat. A Fresh Mint fogselyem a hozzáadott mentaolajnak köszönhetően kellemes mentás illatú, és PLA-ból, azaz teljesen újrahasznosítható anyagból készül. Az ökológiai csomagolás adagolóként is szolgál. Annál több ok arra, hogy kipróbálja ezt a fogselymet!

A fogselyem szinte minden ember szájhigiéniájának általános részévé vált. Kevesen veszik azonban észre, hogy a klasszikus műanyag fogselyem használatával jobban veszélyeztetjük a környezetet, mint gondolnánk! Az óceánokba kerülő fogselyem gyakran ugyanolyan veszélyes, mint a műanyag zacskók vagy a fülpálcikák.

A Norte Kft. azonban innovatív ötlettel állt elő, és megalkotta a kukoricakeményítőből készült, könnyen lebomló és kímélő fogselymet, amelyet finom viaszréteggel vontak be, hogy ne irritálja a fogínyt, és kellemes menta ízű.
Vásárlásával nem csak magadon, hanem a környezeteden is segítesz. Vásárlásának egy részét a Tiszta Strandok és Tenger Alapítvány kapja.

A fogselyem csomagolása is környezetbarát, és nem tartalmaz műanyagot.

Kézikönyv

Tekerje mindkét keze mutatóujja köré a szükséges mennyiségű cérnát, és tükör segítségével tisztítsa meg a fogak közötti réseket.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: