Sonic fogkefe ENCHEN Aurora T3 (zöld)

Kód: AURORA T3 -GREEN-
13 251 Ft
Raktáron, kiszállítás 24 órán belül (>5 db)
Várható kézbesítés:
6.12.2023
Szállítási lehetőségek

Részletes információ

Termék részletes leírása

Sonic fogkefe ENCHEN Aurora T3 (zöld)

Szerezzen benyomást keltő mosolyt. Az ENCHEN Aurora T3 sonic fogkefe lehetővé teszi, hogy megfelelően gondoskodjon a szájhigiéniáról, valamint a fogfehérítésről. A készüléket magas rezgési frekvencia jellemzi, amely eléri a percenkénti 42 000 rezgést. Akár 3 módot kínál – mindegyik 3 intenzitási szint közül választhat. Az időzítő segít szabályozni a tisztítási időt, és a nagy teljesítményű, 2500 mAh-s akkumulátornak köszönhetően egy töltés elegendő a fogkefe használatához akár 90 napig. Érdemes még megemlíteni az IPX7-es vízszigetelést, valamint az utazási zárat, amellyel kényelmesen szállítható a készülék.

Mindenki számára tökéletes

Vigyázzon fogai egészségére az ENCHEN termékkel. A Sonic fogkefe 3 fogmosási módot kínál, és mindegyik módban 3 lehetőség közül választhatja ki az intenzitás szintjét. Így a különböző felhasználók minden igényét kielégíti. A tisztítási mód ideális a mindennapi használatra. Ha kiválasztja, a háttérvilágítás színe rózsaszínre változik. A másik mód - Sensitive - lilával van jelölve, és ideális azok számára, akiknek rendkívül érzékeny az ínyük. Az utolsó mód a Whitening. Sárgával van jelölve, és segít a fogak fehérítésében.

Megbízható teljesítmény

Az ENCHEN sonic fogkefével biztos lehet benne, hogy hatékonyan megtisztítja a száj nehezen elérhető helyeit is. Az Aurora T3 kefe erős motorral van felszerelve, amely akár 42 000 rezgés/perc frekvenciával is képes dolgozni. A készülék akár 10-szer több lepedéket távolít el, mint a kézi fogkefék. Növelje önbizalmát egy gyönyörű mosollyal!

Egyszerű használat

Az Aurora T3 praktikus gombbal van felszerelve, amely lehetővé teszi a készülék hatékony be- és kikapcsolását, az üzemmód és az intenzitás kiválasztását. De ez még nem minden! A fogkefe megjegyzi az utoljára használt módot. Működéséről egy fényjelző tájékoztat. Szabja testre a készülék működését, és élvezze a csodálatos eredményeket!

Intelligens időzítő

Mosson fogat kényelmesen anélkül, hogy ellenőriznie kellene a fogmosás megkezdése óta eltelt időt. Az Aurora T3 modellbe épített intelligens időzítő 30 másodpercenként emlékezteti Önt a tisztított terület megváltoztatására. 2 perc elteltével a készülék automatikusan leáll, így biztos lehet benne, hogy elegendő időt fordít a szájhigiéniára. Építsen a kényelemre, a funkcionalitásra és a hatékonyságra az ENCHEN rendszerrel!

Lenyűgöző munkaidő

Az ENCHEN sonic fogkefe nagy teljesítményű, 2500 mAh kapacitású akkumulátorral van felszerelve. Ennek köszönhetően egy töltés 360 percnyi készülék használatára elegendő, ami átszámítva akár 90 napot is jelent! Körülbelül 12 óra alatt visszaállíthatja az akkumulátor energiáját a mellékelt alap és töltőkábel segítségével. Mindössze annyit kell tennie, hogy csatlakoztatja a bázist egy olyan kompatibilis eszközhöz, amely rendelkezik USB-porttal. Miután csatlakoztatta a fogkefét a töltéshez, a jelzőfény bekapcsol.

Figyelem a részletekre

Nem kell korlátoznia magát, és szabadon használhatja az ENCHEN sonic fogkefét a fürdőben vagy a zuhany alatt. A készülék az IPX7 szabvány szerint vízálló. Ez azt jelenti, hogy gond nélkül tisztíthatja folyó víz alatt. Az Aurora T3 modell utazási zárral is rendelkezik, amely lehetővé teszi a fogkefe problémamentes szállítását. Vigye magával a készüléket egy utazásra, és nyűgözzen le egy gyönyörű mosollyal.

A csomag tartalma:

  • Cserélhető hegyű fogkefe x1
  • Cserehegy x1
  • Töltőbázis x1
  • USB/USB-C töltőkábel x1
  • Használati utasítás x1
Gyártó ENCHEN
Modell Aurora T3
Vízálló IPX7
Bemeneti teljesítmény DC 5V / 1A
Rezgés frekvencia 42 000 rezgés percenként
Üzemidő időzítővel 2 perc
Üzemmódok Tisztítás, érzékeny, fehérítő
Akkumulátor-kapacitás 2500 mAh
Töltési idő 12 óra
Munkaidő 360 perc (90 nap)
Méretek 250 x 26 mm
Szín Zöld

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Szonikus fogkefék
Súly: 0.479 kg
Opció: univerzálny

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: