Citromsav Alteya Organics 30 g

Kód: 4427
1 906 Ft
Raktáron, kiszállítás 24 órán belül (>5 db)
Várható kézbesítés:
29.9.2023
Szállítási lehetőségek
A citromsav nemcsak a konyhában, hanem a kozmetikában és a házimunkában is remek segítőtárs. Sűrítő tulajdonságával remek segítőtárs a lekvárok, szörpök, befőttek készítésében. Nem kerüli el a kozmetikumokat sem, és fontos összetevőként használják samponok, krémek vagy testápolók gyártásában. Használható a ruhák foltjainak eltávolítására vagy vízkő eltávolítására is. A citromsav valóban nem hagy cserben, és sok szempontból megkönnyíti a munkáját.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Citromsav Alteya Organics 30 g

A citromsav számos felhasználási területtel rendelkezik, akár az élelmiszeriparban, akár a kozmetikában. Citrusfélékből, főleg citromból nyerik. Tartósítószerként, savasságszabályozóként vagy étrend-kiegészítőként használják. Mindezek a tulajdonságok hozzájárulnak ahhoz, hogy élelmiszerek, tisztítószerek, kozmetikumok és gyógyszerek gyártásában használják.

A citromsav kiválóan alkalmas különféle lekvárok, szörpök, kompótok készítésére. A megfelelő mennyiségű sav kellően besűríti ezeket a termékeket, és megfelelő állagot biztosít nekik.

A citromsav számos krém, sampon vagy testápoló fontos része. Ezért ne féljen, és ezzel az összetevővel tegye különlegessé kozmetikai termékeit, hogy bőre gyönyörűen ragyogjon.

Háztartási munkákhoz is használható, mivel nagyon könnyen eltávolítja a foltokat a ruhaneműről és hatékonyan távolítja el a vízkövet.

A használat:

Használható tartósítószerként, aroma- és stabilizálószerként a főzés során. A kozmetikában különféle termékek összetételének része. Tisztító tulajdonságokkal is rendelkezik.

Fogalmazás:

Citromsav.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Takarítás
Súly: 30 kg
Megjelölés: do kuchyne, do kúpeľne
Certifikát: USDA ORGANIC, BULGARIAN ROSE VALLEY, CERES, BPA, VEGAN

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: