Univerzális felülettisztító Tierra Verde 1L

Kód: 2024
2 295 Ft
Raktáron, kiszállítás 24 órán belül (1 db)
Várható kézbesítés:
29.9.2023
Szállítási lehetőségek
Minden mosható sima felület tisztítására az otthonban, beleértve a fapadlót és a bútorokat is. Természetes mosószert, szappandióból származó szaponint tartalmaz bio minőségben.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Univerzális felülettisztító Tierra Verde 1L

Ökológiai tisztítószer az otthon minden mosható sima felületének tisztítására, mint például csempe, kő- és fapadló, parafa, PVC, linóleum, valamint üveg, kerámia, csempék, mosogatók és mosdókagylók, konyhabútorok, autók stb.

A használat:

Normál szennyeződés esetén kb. 3 evőkanál (kb. 50 ml) 10 l vízhez. Erős szennyeződés esetén vigye fel ruhára vagy szivacsra, és hígítatlanul vigye fel.

Fogalmazás:

<5% növényi eredetű nemionos felületaktív anyag, kelátképző szer (EDDS), nátrium-benzoát, <1% szappandió kivonat, denaturált alkohol, xantángumi, természetes narancssárga szilícium-dioxid szerves minőségben (Citrus sinensis), d-limonén.

Figyelem. Súlyos szemirritációt okoz. Ha orvosi segítségre van szükség, tartsa kéznél a termék tartályát vagy címkéjét. Tartsa távol gyermekektől. A kezelés után alaposan mosson kezet és az érintett testrészeket. Használjon védőszemüveget.

SZEMBE KERÜLÉS UTÁN : Óvatosan öblítse ki vízzel néhány percig. Ha kontaktlencsét visel, lehetőség szerint távolítsa el. Folytassa az öblítést. Ha a szemirritáció továbbra is fennáll: forduljon orvoshoz.

Tartalmaz : d-limonént.

Allergiás bőrreakciót válthat ki.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Takarítás
Súly: 1000 kg
Megjelölés: do kuchyne, do kúpeľne
Certifikát: GOTS, PEFC, ECO GARANTIE

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: