Szappan adagoló ENCHEN COCO 2 (rózsaszín)

Kód: COCO 2 -PINK-
6 188 Ft
Kiárusítva
Várható kézbesítés:
20.10.2023
Szállítási lehetőségek

Részletes információ

Termék részletes leírása

ENCHEN COCO 2 Pink szappanadagoló

Biztosítsa a teljes higiéniát az Enchen szappannal. Az automata adagoló érintésmentesen szolgálja ki Önt, így minimálisra korlátozza a baktériumokkal való érintkezést. A beépített érzékelő infravörös sugárzással működik és 0,25 másodperc alatt adagolja a szappant! A készülék kétféle működési módot kínál, és a LED jelző nem csak az éppen kiválasztott üzemmódról, hanem a töltés szükségességéről is tájékoztat, amit a mellékelt USB-C kábel segít majd.

Hosszú működési idő

Az adagoló egy nagy teljesítményű, akár 1200 mAh kapacitású akkumulátorral van felszerelve, ami azt jelenti, hogy egy teljes feltöltéssel akár 12 000 adag szappant is kiadhat. A szappantartály űrtartalma 420 ml, így nem kell túl gyakran feltölteni. Kiválóan szolgál majd otthon és nyilvános helyeken, például szállodában vagy az irodában.

Felhasználóbarát

Az adagoló készítéséhez rendkívül tartós és biztonságos ABS műanyagot használtak, így kopásálló. Az adagoló vízállósági osztálya IPX 4, így könnyen kimoshatja folyó víz alatt, anélkül, hogy aggódnia kell a sérülésektől vagy a rozsdától.

Testreszabhatja a műveletet az Ön igényei szerint

Az adagoló két üzemmódot kínál. Egy kattintással módosíthatja a kiadagolt mosószer mennyiségét - amikor a delfin alakú LED fehéren világít, az adagoló egy felnőtt számára megfelelő mennyiséget adagol. A kék LED jelzi az alacsony dózisú üzemmódot, amely ideális a fiatalabb felhasználók számára. A vörös delfin jelzi, hogy az adagolót újra kell tölteni.

Nagy megtakarítás

Látni fogja, milyen könnyű pénzt megtakarítani a Coco 2 szappanadagolóval. Csak keverje össze a tartályban lévő szappant és vizet 1:2-6 arányban, és rázza össze a tökéletes habért, amelyet a Coco 2 ad. mozgatod a kezed.

A csomag része

  • ENCHEN COCO 2 szappanadagoló
  • USB-C töltőkábel
  • Karbantartó eszköz
Gyártó Enchen
Modell Kókusz 2
Szín Rózsaszín
Vízállóság IPX 4
Bemeneti teljesítmény DC - 5 V/ 1 A
Töltési idő 5 óra
Kapacitás 420 ml
Akkumulátor-kapacitás 1200 mAh

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Tisztálkodószerek
Súly: 0.57 kg
Opció: univerzálny

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: