Cambridge Mask The Admiral PRO L FFP2

Újdonság Tipp
9 280 Ft
Megrendelt
Várható kézbesítés:
23.6.2023
Szállítási lehetőségek

A brit katonaság által alkalmazott egyedülálló technológia a szennyeződés, a gázok, a baktériumok és a vírusok csaknem 100%-át kiszűri. A maszk ideális légúti megbetegedések kockázatának kitett vagy magas légszennyezettségű területen élő emberek számára. Védelmet nyújt a káros gázok, szagok, pollenek, füst, allergének és kórokozókkal szemben. Kétféle maszk kapható öt méretben a gyerekek és felnőttek számára egyaránt. A védőmaszk ökológiai csomagolásban van forgalomban és rendelkezik egy fejre helyezhető gumiszalaggal, valamint egy hab béléssel az orr területén a magasabb kényelemért.

A légzésvédő tanúsítványa letölthető ITT.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Cambridge PRO hármas szűrő rendszert használ. Az első réteg a nagyobb szennyeződéseket fogja fel, mint a PM10 méretű porszemcsék. Ezt követi egy háromrétegű szűrő, amely a kisebb PM2,5 és PM0,3 méretű szemcsék csaknem 100%-át megállítja. A belső szűrőréteg 100%-ban aktív szénből készült szövet, amelyet eredetileg az Egyesült Királyság Védelmi Minisztériuma fejlesztett ki vegyi, biológiai és nukleáris védelem céljából. A szénszűrőt ezüsttel kezelik, ezzel biztosítva a káros kórokozók 99%-ának eltávolítását és elpusztítását.  A Cambridge PRO maszk akár 340 órán át használható attól függően, milyen szennyezettségnek van kitéve. Egy átlagos vásárló esetében kb. 3-6 hónap alatt használódik el. A maszkot ebben az időszakban szappannal és forró vízzel lehet tisztítani. A szűrőt a jobb tömítés érdekében közvetlenül a maszkba varrják és annak elhasználódása után az egész maszkot ki kell cserélni.

A Cambridge PRO maszk a tesztek széles skáláját teljesíti ezzel biztosítva a hatékonyságot és a védelmet az egész család számára.

 

  • Gyermek Biztonsági tanúsítvánnyal rendelkezik a 14 U.S.C 1278a és CFR Parts 1370 1501 1500.53 és 1500.44 szerint (hitelesített Bay Area Testing Labs)
  • EN149 szabvány és CE-jelölés az Európai unióban (a SAI Global a Apave Labs FR által tanúsítva)
  • 99,6%-os vírusszűrő és 99,7%-os baktériumszűrő képesség (Nelson Labs USA által tesztelve)
  • A részecskeszűrés hatékonysága > 98%

(kat. FFP2)

cambridgemask_filtration_technology

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: