Dr.Protect D-Vitamin 2000IU kapszula 60 kpsz

Újdonság Tipp
Márka: Dr.Protect
2 596 Ft
Megrendelt
Várható kézbesítés:
23.6.2023
Szállítási lehetőségek

A D vitamin fő forrása a napfény (akár 90%), így a téli hónapokban akár 50% alá is csökkenhet a vérben kimutatható szintje!

A megfelelő IMMUNITÁS, az egészséges FOGAK, CSONTOK és IZMOK elengedhetetlen alkotóeleme.

ikony

Részletes információ

Termék részletes leírása

A D vitamin rendkívül fontos az egészségünk szempontjából. És nem csak az immunrendszerünk vagy a csont-, illetve izomrendszerünk miatt.

A “Nap vitamin” D3 vitamint a szervezet a halból szerzi és a napsütés hatására hozza létre, így a téli időszakban akár 50% alá is csökkenhet a szintje a vérben!  A test D vitamin előállítási képessége ráadásul az életkor növekedésével csökken.

A D vitamin legfontosabb és kulcsfontosságú szerepe a megfelelő kalcium- és foszforszint fenntartása a vérben, ami elengedhetetlen az egészséges csontok, fogak és izmokmegfelelő fejlődéséhez, növekedéséhez és fenntartásához. Támogatja az immunrendszert.

A termék 2000IU D3 vitamint tartalmaz, amely akár 1000% NRV-t és 150 mg kalciumot jelent a jobb hatékonyság és felhasználhatóság érdekében a szervezetben.

I.U. egység (az angol International Unit-ból) egy nemzetközi egység a zsírban oldódó vitaminok mennyiségének kifejezésére. 1 egység I.U. más súlyegységet fejez ki az egyes vitaminoknál. (Például az A vitamin esetében 1 I.U. = 0,3 μg és a D vitaminnál 1 I.U. = 0,025 μg). A Dr.Protect D-Vitamin esetében ez akár 50μg D vitamint jelent egyetlen kapszulában.

Kalcium:

  • szükséges az egészséges csontok és fogak fenntartásához,
  • hozzájárul az izmok és emésztő enzimek normál működéséhez,
  • hozzájárul a normál véralvadáshoz,
  • segíti az energiatermelés szempontjából fontos anyagcsere megfelelő működését,
  • hozzájárul a megfelelő neurotranszmisszióhoz,
  • szerepet játszik a sejtosztódás- és specializáció folyamatában.

 

ÉTRENDKIEGÉSZÍTŐ

TARTALOM: 60 kpsz/44 g

Adagolás:   1 kapszula. Bőséges folyadékkal lenyelve.

Figyelmeztetés:  Az ajánlott napi adagot nem szabad túllépni.  Az étrendkiegészítő nem használható változatos étrend helyettesítésére. A termék nem alkalmas 12 év alatti gyermekek, terhes és szoptató nők számára. Ne használja az étrend kiegészítő egyes alkotóelemeivel szemben ismert túlérzékenység esetén. Tejet, tejsavót, szóját, tojást és földimogyorót feldolgozó GMP üzemben készült. 25 °C alatt, száraz helyen, közvetlen napfénytől védve, kisgyermekektől elzárva tartandó.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

DrProtect