Dr.Protect MultiWomen tabletták 60 tabletta

Újdonság Tipp
Márka: Dr.Protect
4 824 Ft
Jelenleg nem elérhető
Várható kézbesítés:
23.6.2023
Szállítási lehetőségek

A Dr.Protect MultiWomen egy kifejezetten nők számára kifejlesztett multivitamin, amely ideális kombinációban tartalmaz minden vitamint, ásványi anyagot és növényi kivonatot az enyhe napi mentális vagy fizikai terhelésnek kitett női test számára. Minden 30 év körüli nő számára fontos, hogy ellássa a testét a szükséges anyagokkal az egész szervezet megfelelő működéséhez és védettségéhez.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Dr.Protect MultiWomen multivitamin számos antioxidánst és egyéb anyagokat  tartalmaz 1 tablettában

  • 14 vitamint (C, A, E, D3, B1, B2,B3, B5, B6,B12 vitamin, folsav, biotin, inozitol)
  • 11 ásványi anyagot (Kalcium, vas, magnézium, cink, szilícium, szelén, jód, bór, réz, mangán, króm )
  • 7 növényi kivonatot (zöld tea, spirulina, áfonya, fiatal búza, likopin, lutein, bioflavonoidok)

 

C-vitamin: hozzájárul az immunrendszer normál működésének fenntartásához intenzív fizikai aktivitás alatt és után, a kimerültség és fáradtság csökkentéséhez, a normális kollagén termeléshez az erek, a csontok, a porc, az íny, a bőr és a fogak megfelelő működéséhez,   hozzájárul a normális anyagcsere folyamatokhoz, az idegrendszer és a mentális folyamatok normál működéséhez, az immunrendszer normál működéséhez, a sejtek oxidatív stressz elleni védelméhez, az E-vitamin redukált formájának regenerálódásához, és növeli a vas felszívódását.

Kalcium: szükséges az egészséges csontok és fogak fenntartásához, hozzájárul az izmok és az emésztőenzimek normális működéséhez, a normális véralvadáshoz, az energiatermelés szempontjából fontos megfelelő anyagcseréhez, a megfelelő neurotranszmisszióhoz és szerepet játszik a sejtosztódás és specializáció folyamatában.

Magnézium: hozzájárul a kimerültség és a fáradtság csökkentéséhez, az idegrendszer és a mentális folyamatok megfelelő működéséhez, a csontok és a fogak egészségéhez, az energiatermelés szempontjából fontos megfelelő anyagcseréhez, a normál fehérjeszintézishez és szerepet játszik a sejtosztódásban

Vas: hozzájárul a vörösvérsejtek és a hemoglobin megfelelő termeléséhez, az immunrendszer megfelelő működéséhez,  a kimerültség és a fáradtság csökkentéséhez és az energiatermelés szempontjából fontos megfelelő anyagcseréhez.

Réz: hozzájárul a haj és a bőr egészséges pigmentációjához, az immunrendszer megfelelő működéséhez, a vas megfelelő átviteléhez a testben, az egészséges kötőszövetek fenntartásához, az energiatermelés szempontjából fontos megfelelő anyagcseréhez, az idegrendszer megfelelő működéséhez és a sejtek oxidatív stressz elleni védelméhez.

Cink: hozzájárul az egészséges csontok, haj, köröm, bőr és a jó látás fenntartásához, az immunrendszer megfelelő működéséhez, a sejtek oxidatív stressz elleni védelméhez, a termékenységhez és a megfelelő reprodukciós működéshez, a savak és a lúgok helyes anyagcseréjéhez, az A-vitamin, szénhidrátok, zsírsavak és makrotápanyagok helyes anyagcseréjéhez, a helyes kognitív funkcióhoz, a helyes DNS-szintézishez, a helyes fehérjeszintézishez és szerepet játszik a sejtosztódási folyamatban

Szelén: segít fenntartani a haj és a körmök egészségét, védi a sejteket az oxidatív stressztől, támogatja az immunitást és a pajzsmirigy megfelelő működését.

Szilícium: a kötőszövetek, bőr, haj és csontok nélkülözhetetlen eleme, segít egészséges és erős állapotban tartani őket.

Bór: segít fenntartani az ízületek rugalmasságát és mobilitását, fontos szerepet tölt be a csont struktúrában, támogatja az agy működését és elősegíti a pajzsmirigy egészséges működését.

Biotin: hozzájárul az egészséges haj, nyálkahártyák és bőr fenntartásához, az energiatermelés szempontjából fontos megfelelő anyagcseréhez, a psziché és az idegrendszer megfelelő működéséhez, a makrotápanyagok megfelelő anyagcseréjéhez.

Kolin: hozzájárul a homocisztein és a lipidek megfelelő anyagcseréjéhez, a normál máj aktivitás fenntartásához.

Jód: hozzájárul a pajzsmirigy hormonok megfelelő termeléséhez és működéséhez, az energiatermelés szempontjából fontos megfelelő anyagcseréhez, az idegrendszer megfelelő működéséhez és az egészséges bőr fenntartásához,

Króm: hozzájárul  a makrotápanyagok megfelelő anyagcseréjéhez és a normális vércukorszint fenntartásához.

Mangán: hozzájárul az energiatermelés szempontjából fontos megfelelő anyagcseréhez, az egészséges csontok és kötőszövetek fenntartásához és a sejtek oxidatív stressz elleni védelméhez.

B1-vitamin(Tiamin): hozzájárul az idegrendszer és a psziché megfelelő működéséhez, a szív megfelelő működéséhez és az energiatermelés szempontjából fontos megfelelő anyagcseréhez.

B2-vitamin (riboflavin): hozzájárul az energiatermelés szempontjából fontos megfelelő anyagcseréhez, az idegrendszer megfelelő működéséhez, az egészséges nyálkahártya, bőr és vörösvérsejtek fenntartásához, hozzájárul a jó látáshoz és a vas megfelelő anyagcseréjéhez, csökkenti a kimerültséget és a fáradtságot

B3-vitamin (niacin): hozzájárul az energiatermelés szempontjából fontos megfelelő anyagcseréhez, az idegrendszer és a psziché megfelelő működéséhez, az egészséges nyálkahártya és bőr fenntartásához, a kimerültség és a fáradtság csökkentéséhez.

B5-vitamin – Pantoténsav: hozzájárul a kimerültség és a fáradtság csökkentéséhez, az egészséges szellemi teljesítményhez és az energiatermelés szempontjából fontos megfelelő anyagcseréhez.

B6-vitamin: hozzájárul a vörösvérsejtek megfelelő termeléséhez, a cisztein és homocisztein szintéziséhez, a fehérjék és a glikogén átalakításához, a psziché, az idegrendszer és az immunitás megfelelő működéséhez, a kimerültség és a fáradtság csökkentéséhez és a hormonaktivitás szabályozásához.

B9-vitamin-Folsav-Folát: hozzájárul az embrionális szövetek növekedéséhez a terhesség alatt, az aminosavak megfelelő szintéziséhez, a megfelelő vérképzéshez és a homocisztein átalakulásához, a psziché megfelelő működéséhez, a kimerültség és a fáradtság csökkentéséhez valamint az egészséges csontok fenntartásához.

B12-vitamin: hozzájárul a homocisztein megfelelő anyagcseréjéhez, a vörösvérsejtek megfelelő termeléséhez, az immun- és idegrendszer valamint a psziché megfelelő működéséhez, a kimerültség és a fáradtság csökkentéséhez.

A-vitamin: hozzájárul a vas megfelelő anyagcseréjéhez, az egészséges nyálkahártyák, a bőr, a jó látás és az immunitás fenntartásához.

D-vitamin:  hozzájárul a vér normál kalciumszintjéhez, az egészséges csontok, izmok és fogak fenntartásához valamint az immunitás megfelelő működéséhez.

E-vitamin: hozzájárul a sejtek oxidatív stressz elleni védelméhez.

Spirulina: hozzájárul a testsúlykontrollhoz, az éhségérzet csökkentésével / a jóllakottság érzés növelésével segít ellenőrzés alatt tartani a testsúlyt, támogatja a szervezet védekezőképességét – immunrendszerét, segít fáradtság esetén, növeli a vitalitást / energia szintet, támogatja a normális vércukorszintet és antioxidánsként hat – segít megvédeni a sejteket a szabadgyökök negatív hatásaitól

A Zöld tea hatásai az emberi test számára megszámlálhatatlanok:  stimuláló hatású, hozzájárul a test megerősítéséhez fizikai és szellemi fáradtság esetén, támogatja a szívet és a szív- és érrendszert, segít fenntartani az erek rugalmasságát és a normális koleszterinszintet a vérben, antioxidáns képességgel rendelkezik-védi a szöveteket és a sejteket az oxidatív károsodástól, támogatja az immunitást, előnyös a bőr, szájüreg, belek, prosztata vagy testsúlykontroll gondozásában.

Áfonya: támogatja a hugyúti- és az immunrendszer működését, segíti az egészséges szív és erek fenntartását.

Likopin: antioxidáns képességgel rendelkezik, védi a sejteket az oxidatív károsodástól – támogatja az immunitást, a szem, a bőr és a szív- és érrendszer egészségét.

Lutein: antioxidáns képességgel rendelkezik, védi a sejteket az oxidatív károsodástól – támogatja az immunitást, a szem és a bőr egészségét.

Bioflavonoidok: olyan vegyületek, amelyek részt vesznek a C-vitamin felszívódásában és felhasználásában a szervezetben és a növényvilág leghatékonyabb antioxidánsai közé tartoznak. A citrusfélék rendelkeznek a legnagyobb bioflavonoid koncentrációval. A bioflavonoidok szinergikusan hatnak a C-vitaminnal, ezért előnyös együtt fogyasztani őket.

 

Csomagolás:

60 tabletta

 

Használat:

2 kapszula naponta bőséges folyadékkal lenyelve.

 

Összetevők:

1 tabletta tartalma: A-vitamin acetát 7,69 mg, A-vitamin 750 μg (2500IU), Aszkorbinsav 95% 117,45 mg, C-vitamin 111,54mg, Dl-alfa-tokoferil-acetát 50% 100 mg, E-vitamin 33,5 mg (50 IU), Kolekalciferol 2 mg, D-vitamin 5 μg (200 IU) Tiamin-mononitrát 49,35 mg, B1-vitamin 40mg, Riboflavin 20,1 mg, B2-vitamin 20,1mg, Niacinamid 17,5 mg, B3-vitamin 17,5mg, D-kalcium pantotenát 43,68 mg, B5-vitamin 40mg, Piridoxin-hidroklorid 15,19 mg, B6-vitamin 12,5mg, Kianokobalamin 1% 4,31mg, B12-vitamin 43,1 μg, Pteroil-monoglutaminsav 0,35 mg, Folsav 350 μg, Kalcium-karbonát 95%, 670,4mg, Kalcium 254,75 mg, Magnézium-oxid 208,34 mg, Magnézium 125mg, Vas-fumarát 25,84 mg, Vas 8,5mg, Cink-oxid 9,38 mg, Cink 7,5mg,Réz-szulfát 3,93 mg, Réz 1mg, Mangán-szulfát 3,08mg, Mangán 1mg, Szilícium-dioxid 4,29 mg, Szilícium-dioxid 2 mg, Szelenometionin (5 000 ppm) 10 mg, Szelén 50 μg,Inozitol 15mg Zöld tea levél kivonat (100% levél) (50: 1) 5mg, Polifenolok 4,5 mg, Búzafű (100% egész növény) (10: 1) 15,74 mg, Spirulina (100% legyező alakú) (60%) 16,67 mg, Likopin (100% gyümölcs) (5%) 9,5mg - Likopin 475 μg, Lutein (100% virág) (5%) 9,5mg - Lutein 475 μg, Citrus aurantium (100% gyümölcs) 12,5mg, Citrusfélék bioflavonoidjai 5mg.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

DrProtect