Astragalus – a legjobb fegyver az őszi vírusok ellen

DrProtect_logo_prezentacia_1_1gg

Bizonyára ismerős. Bedugult orr, fejfájás, torokfájdalom, láz és fáradtság. A zimankós napok beköszöntét megérzi a szervezet. A megfelelő védekezőképesség hiányában könnyen ledönthetnek minket a kellemetlen vírusok és megfázások.

Különösen a koronavírus járvány idején kifejezetten érzékenyek vagyunk és minden egyes köhögés nyugtalanító. Ebben az időszakban fontos az immunitás megerősítése, hogy a szervezet képes legyen szembeszállni az influenzajárvány nehézségeivel. De hogyan?

Először is, az immunitásra már az őszt megelőzően is gondolni kell. Kerülje a gyorsételeket, frissítse fel magát, mozogjon és fogyasszon sok vitamint. Ha nem figyelt az immunitására a nyár folyamán, akkor van egy remek megoldásunk az Ön számára. Bizonyos növények kifejezetten alkalmasak ősszel. Ilyen például az Astragalus.

Az ASTRAGALUST, vagyis a “Baktövist” a hagyományos kínai orvoslásban évezredek óta használják és az elsődleges hatása elsősorban az immunrendszer erősítésében rejlik.A Baktövis kínai neve – huang qi – jelentése szerint a qi (chi) erősítője, a “chi” életerőt, vitalitást jelent és a fizikai ill. mentális stressz ellenállásának képességét. Az Astragalánok stimulálják az immunrendszer sejtjeit az ún. interferonok termeléséhez.

Ezek a magasan aktív fehérjék elengedhetetlenek a vírusfertőzések felszámolásához. A baktövis rendszeres fogyasztása növeli az őssejtek számát a csontvelőben és ezáltal elősegíti a fehérvérsejtek, a védekező T–limfociták képződését.

DrProtect_logo_prezentacia_1_1nn

Jelentkezzen be, és vegyen tanácsot a Dr,Protect-tól és szerezd meg az 5% kedvezményt most!

#formular#

Ezek aztán hatékonyan és a szükséges mennyiségben áthelyeződnek a fertőzés által érintett területekre. A Baktövis ezért nem csak a nátha, influenza és a felső légúti fertőzések esetében nagyon hatékony. Az orvosi tanulmányok egyértelműen bizonyítják annak jelentős segítségét azoknál a betegeknél is, akik immunrendszerét elnyomta a kemoterápia vagy a sugárkezelés a rákos megbetegedések következtében. Különösen segíti:

  •           a szervezet védekezőképességét – támogatja az immunrendszert
  •          növeli a szervezet fiziológiai ellenállását nehezebb körülmények között
  •          segít fenntartani a normális vércukorszintet és vérnyomást
  •          támogatja az ízületek mobilitását
  •          segít fenntartani a szív- és érrendszer normális működését
  •          támogatja a vesék és a hólyag kiválasztó funkcióját
  •          serkenti a spermiumok mozgékonyságát
  •          segít a menstruáció előtti időszakban
  •          hozzájárul a menopauza tüneteinek enyhítéséhez
  •         Az adaptogén elősegíti a mentális és fizikai állóképességet
  •         Antioxidáns – védi a sejteket és a szöveteket az oxidatív károsodástól

A hűvös, téli napokon kifejezetten javasoljuk az Astragalus szedését az immunitás megerősítésére. Tabletták formájában is megvásárolhatja, amelyek gyorsan feloldódnak és azonnal segítenek. 

DrProtect_logo_prezentacia_1_1ff